O πανέμορφος δίδυμος αδελφός της Scarlett Johansson [εικόνες] - iefimerida.gr

O πανέμορφος δίδυμος αδελφός της Scarlett Johansson [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Scarlett έχει ένα δίδυμο αδελφό, τον Hunter, ο οποίος εμφανίστηκε μαζί με την αδελφή του στην ταινία «Manny & Lo. Ήταν επίσης πολιτικός σύμβουλος του Πρόεδρου Obama.

Γεννήθηκαν στη Νέα Υόρκη στις 22 Νοεμβρίου του 1984 με 3 μόλις λεπτά διαφορά. Η διάσημη σταρ έχει δύο ακόμη αδέρφια, τη Vanessa (ηθοποιός και αυτή) και τον Adrian, ενώ έχει και έναν ακόμη αδερφό από τον πρώτο γάμο του πατέρα της, τον Christian. Τον Μάιο του 2010, η μητέρα της υιοθέτησε την νεότερη αδερφή της, Fenan, από την Αιθιοπία.
Ο πατέρας της ηθοποιού, Karsten Johansson, είναι Δανός, με καταγωγή από την Κοπεγχάγη και ο παππούς της μάλιστα, ο Ejner Johansson, ήταν διάσημος σεναριογράφος και σκηνοθέτης. Από την πλευρά της μητέρας της, Melanie Sloan, η οποία είναι παραγωγός και manager, είναι Εβραία. Οι πρόγονοί της μάλιστα, είχαν μετακομίσει από το Μινσκ της Λευκορωσίας στη Νέα Υόρκη.
Οι γονείς τους χώρισαν, όταν ήταν μόλις 13 ετών.

Η μητέρα τους:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ