Οργισμένη η Ουρανία Μιχαλολιάκου: Δεν μας λυγίζετε παλιοσκουπίδια- Θα δείτε ποιος θα γελάσει τελευταίος - iefimerida.gr

Οργισμένη η Ουρανία Μιχαλολιάκου: Δεν μας λυγίζετε παλιοσκουπίδια- Θα δείτε ποιος θα γελάσει τελευταίος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέο «χτύπημα» έκανε η Ουρανία Μιχαλολιάκου, η οποία οργισμένη από την προφυλάκιση του Γιώργου Γερμενή, του Παναγιώτη Ηλιόπουλου και του Στάθη Μπούκουρα, ανάρτησε ένα μήνυμα στον λογαριασμό της στο facebook και επιτέθηκε με βαριές εκφράσεις στο «σύστημα», δηλώνοντας περήφανη για τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

«Δε μας λυγίζετε παλιοσκουπιδια. Δε κάνουμε ούτε ένα βήμα πίσω. Είμαστε αθώοι και η αλήθεια θα λάμψει σύντομα. Είμαι περήφανη που οι συναγωνιστές μου διώκονται επειδή τόλμησαν να φτύσουν κατάμουτρα ένα ολόκληρο σύστημα και όχι επειδή έκλεψαν, σκότωσαν ή βίασαν. Θα έρθει η μέρα που θα νικήσουμε και τότε θα δούμε ποιος θα γελάσει τελευταίος. — feeling pissed», έγραψε η κόρη του Νίκου Μιχαλολιάκου στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, προσπαθώντας -όπως άλλωστε και η επίσημη γραμμή της Χρυσής Αυγής- να δώσει χαρακτήρα «ήρωα» στους συλληφθέντες βουλευτές της ΧΑ.

Οργισμένη η Ουρανία Μιχαλολιάκου: Δεν μας λυγίζετε παλιοσκουπίδια- Θα δείτε ποιος θα γελάσει τελευταίος | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ