O εισαγγελέας ζητεί να μπει στη φυλακή ο Ευσταθίου για τα εξοπλιστικά - iefimerida.gr

O εισαγγελέας ζητεί να μπει στη φυλακή ο Ευσταθίου για τα εξοπλιστικά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έφεση κατά της απόφασης του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών με την οποία αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο κατηγορούμενος στην υπόθεση με τις μίζες των εξοπλιστικών ΠάνοςΕυσταθίου, άσκησε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών.

Συγκεκριμένα ο κ. Μανώλης Ρασιδάκης ζητά να επανεξεταστεί η απόφαση από το Συμβούλιο Εφετών με το σκεπτικό ότι ο κ. Ευσταθίου είναι όχι μόνο ένας απλός κατηγορούμενος στην υπόθεση, αλλά αποτελεί κεντρικό πρόσωπο της υπόθεσης και έχει ομολογήσει πως ο ίδιος μέσω και off-shore εταιριών έχει διακινήσει πολλά εκατομμύρια για να πληρωθούν μίζες.

To Συμβούλιο Πλημμελειοδικών είχε ταχθεί υπέρ της άποψης του εισαγγελέα που είχε γνωμοδοτήσει να αφεθεί ελεύθερος ο κατηγορούμενος με την επιβολή περιοριστικών όρων.

Με το βούλευμά του ο Ευσταθίου είχε αφεθεί ελεύθερος με χρηματική εγγύηση 500 χιλιάδων ευρώ, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και υποχρεωτική εμφάνιση τρεις φορές τον μήνα σε αστυνομικό τμήμα.

Για το θέμα της προφυλάκισης ή μη του πρώην εκπροσώπου της γερμανικής Atlas είχαν έντονο φραστικό επεισόδιο ο ανακριτής Μαλλής (ο οποίος είχε ταχθεί υπέρ της προφυλάκισής του) και ο συνήγορος του κατηγορουμένου κ. Δημητρακόπουλος

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ