Το ταμπλό στο νέο Audi TT θα είναι ψηφιακό - iefimerida.gr

Το ταμπλό στο νέο Audi TT θα είναι ψηφιακό

Το ταμπλό στο νέο Audi TT θα είναι ψηφιακό
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί το νέο TT να βρίσκεται προς το παρόν σε φάση εξέλιξης, η πρεμιέρα του θα γίνει πάντως μέσα στο 2014, αλλά αυτό δεν εμπόδισε την Audi να παρουσιάσει στη μεγάλη έκθεση ηλεκτρονικών CES τόσο το ταμπλό όσο και τον πίνακα οργάνων του. Για να κάνει αυτή την κίνηση η γερμανική εταιρεία υπήρχαν φυσικά λόγοι, με πιο βασικό το φουλ ψηφιακό πίνακα οργάνων.

Ουσιαστικά πρόκειται για μια μεγάλη οθόνη 12,3 ιντσών, που παρέχει δύο επιλογές απεικόνισης. Η πρώτη είναι η κλασική και εμφανίζει, πάντα virtual, τα δύο συνηθισμένα στρογγυλά όργανα, το στροφόμετρο και το ταχύμετρο. Η δεύτερη είναι η λεγόμενη infotainment, στην οποία τα δύο όργανα που προαναφέραμε μικραίνουν αρκετά και η υπόλοιπη επιφάνεια της οθόνης καλύπτεται π.χ. από το χάρτη του συστήματος πλοήγησης.

Με τον τρόπο αυτό δημιουργείται μια αρκετά ασυνήθιστη μέχρι τώρα και εντυπωσιακή εικόνα, ενώ το εσωτερικό του καινούργιου TT πρωτοτυπεί και με τους αεραγωγούς του. Οι οποίοι μοιάζουν μεν αισθητικά με αυτούς του A3, αλλά οι τρεις στην κεντρική κονσόλα έχουν στο κέντρο τους μικρές οθόνες, οι οποίες είναι τα χειριστήρια του συστήματος κλιματισμού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αυτοκίνητο ψηφιακό ταμπλό Audi TT
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ