Ραντεβού με τον Τζορτζ Κλούνεϊ με δέκα δολάρια -«Πουλάει» μία βόλτα στο κόκκινο χαλί - iefimerida.gr

Ραντεβού με τον Τζορτζ Κλούνεϊ με δέκα δολάρια -«Πουλάει» μία βόλτα στο κόκκινο χαλί

Ραντεβού με τον Τζορτζ Κλούνεϊ με δέκα δολάρια -«Πουλάει» μία βόλτα στο κόκκινο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πόσες γυναίκες δεν έχουν ονειρευτεί αυτή τη στιγμή; Ενα ραντεβού με τον Τζορτζ Κλούνεϊ, μία βόλτα μαζί του στο κόκκινο χαλί... Κάποια τυχερή θα μπορέσει να το ζήσει. Και θα της κοστίσει μόλις δέκα δολάρια!

Ο περιζήτητος εργένης του Χόλιγουντ είναι αποφασισμένος να δώσει τα πάντα για να βοηθήσει το Σουδάν. Ακόμη και το... κορμί του. Ο Κλούνεϊ αποφάσισε να κάνει ένα διαγωνισμό με έπαθλο τον ίδιο. Για να πάρει μέρος κάποια ενδιαφερόμενη αρκεί να δώσει δέκα δολάρια, ενώ υπάρχουν και... προσφορές για περισσότερες συμμετοχές. Για παράδειγμα για 10 «κλήρους» θα πληρώσει κάποια επτά δολάρια για την καθεμία, ενώ για τις πιο απελπισμένες θαυμάστριές του υπάρχει πακέτο 3.000 συμμετοχών στο διαγωνισμό με κόστος 2,5 δολάρια η κάθε μία.

Τι θα ζήσει λοιπόν η τυχερή στις 4 Φεβρουαρίου; Θα «πετάξει» στη Ν. Υόρκη- με καλυμμένα τα έξοδα για τα εισιτήρια και το ξενοδοχείο- θα βρεθεί πίσω από τις κάμερες στο περίφημο «Late Show» του Ντέιβιντ Λέτερμαν όπου θα εμφανιστεί ο Κλούνεϊ και στη συνέχεια θα απολαύσει την προσοχή που έχουν όλοι οι αστέρες. Θα είναι η συνοδός του ηθοποιού στην πρεμιέρα της νέας ταινίας του, ενώ θα βρεθεί μαζί του και στο πάρτι που θα ακολουθήσει.

Ολα αυτά για την οργάνωση Satellite Sentinel Project του Κλούνεϊ, που μεταξύ άλλων παρακολουθεί την κατάσταση στο Σουδάν, προσπαθώντας να αποτρέψει εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Και ποιος ξέρει, μπορεί η τυχερή να είναι εκείνη που θα καταφέρει να πείσει τελικά τον Κλούνεϊ να εγκαταλείψει την εργένικη ζωή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ