«Εμφύλιος» στο ΣΥΡΙΖΑ για τις δηλώσεις Τατσόπουλου -Πυρ ομαδόν κατά του βουλευτή - iefimerida.gr

«Εμφύλιος» στο ΣΥΡΙΖΑ για τις δηλώσεις Τατσόπουλου -Πυρ ομαδόν κατά του βουλευτή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εσωκομματικές αντιδράσεις προκάλεσαν στην Κουμουνδούρου οι χθεσινές δηλώσεις του Πέτρου Τατσόπουλου ότι κάποιοι μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ «μπορεί να βλέπουν με συμπάθεια τις ιδέες» της 17 Νοέμβρη.

«Είχα πει παλιότερα πως πρόκειται για μαλ@κ@ ή προβοκάτορα, είχα φτάσει να τείνω προς το δεύτερο, μετά και από το αποψινό είμαι σίγουρος για το δεύτερο», έγραψε στο λογαριασμό του στο facebook o βουλευτής Βαγγέλης Διαμαντόπουλος, ενώ αντιδράσεις υπήρξαν και από τον Γιάννη Μηλιό, ο οποίος τόνισε:

«Η ανοχή και η κάλυψη απέναντι σε ανθρώπους που μας εκπροσωπούν στη Βουλή πρέπει να λάβει τέλος. Με βαριά καρδιά και νου κυρίως τους υπερασπιστήκαμε για το γενικότερο καλό. Το γεγονός ότι δεν είναι καν ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι αρκετό. Έχουμε πολύ σοβαρότερα να κάνουμε από το να καλύπτουμε δημοσίως τα άστοχα και εκτός γραμμής πυροτεχνήματα».

Τις δηλώσεις Τατσόπουλου αποδοκίμασε και ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Βίτσας, ο οποίος σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του Alpha παρατήρησε ότι ο Πέτρος Τατσόπουλος «μιλά άστοχα για πράγματα που δεν ξέρει αλλά, όπως ο ίδιος λέει, φαντάζεται με παραδοξότητες και "λογικά" άλματα».

«Κανείς και καμιά στο ΣΥΡΙΖΑ από πολιτική και ιδεολογική άποψη δεν συμπαθεί καν την τρομοκρατία», ξεκαθάρισε ο κ. Βίτσας για να προσθέσει:

«Είναι άλλο ζήτημα ότι η ίδια η νομική επιστήμη έχει υιοθετήσει την αρχή ότι τα εγκλήματα με πολιτικό κίνητρο συνιστούν πολιτικά εγκλήματα για τα οποία υπάρχει ειδική μεταχείριση από το ίδιο το Σύνταγμα. Για παράδειγμα μόνο για τα πολιτικά εγκλήματα μπορεί να δοθεί αμνηστία. Ακόμα περισσότερο είναι βαρύ ατόπημα όταν αναφέρεται σε ονόματα συντρόφων με μεγάλη ιστορία και προσφορά στην υπεράσπιση των κοινωνικών δικαιωμάτων αλλά και στη γενική προσπάθεια ανατροπής της πολιτικής της λιτότητας. Αλλοίμονο αν οι ανάγκες προσωπικής επικοινωνίας και προβολής γίνονται κυρίαρχο στοιχείο στη δημόσια παρουσία βουλευτών και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ