Aγγελος Φιλιππίδης: Μετά τα εντάλματα σύλληψης πέθανε η ανάπτυξη - iefimerida.gr

Aγγελος Φιλιππίδης: Μετά τα εντάλματα σύλληψης πέθανε η ανάπτυξη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπαράζ δηλώσεων κάνει από το πρωί σε ραδιοφωνικούς σταθμούς ο Αγγελος Φιλιππίδης πρώην διοικητής του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου δηλώνοντας μεταξύ άλλων πως αν γύρναγε το χρόνο πίσω πάλι θα έδινε τα ίδια δάνεια.

Μιλώντας στον Βήμα 99,5 o Άγγελος Φιλιππίδης δήλωσε πως μετά τις χθεσινές εξελίξεις πέθανε η ανάπτυξη και ότι πλέον κανένα διοικητικό συμβούλιο τράπεζας δεν θα δίνει δάνεια σε επιχειρήσεις, εννοώντας ότι θα υπάρχει φόβος για τις συνέπειες της απόφασης.
Μιλώντας νωρίτερα στον ΑΝΤ1, πως το ΤΤ είχε επισφαλή δάνεια 5% έναντι των συστημικών τραπεζών που ξεπέρασαν το 20%, κάτι που αποδεικνύει -όπως είπε- τη χρηστή διοίκηση.
Ο Αγγελος Φιλιππίδης μίλησε και στον Σκάι δηλώντας πως ενημερώθηκε για το ένταλμα από το διαδίκτυο και ότι θα ήταν μέντιουμ, αν είχε 0% επισφαλή δάνεια.
Υποστήριξε ότι τα δάνεια δόθηκαν με ομόφωνες αποφάσεις και τήρηση όλων των διαδικασιών προσθέτοντας με νόημα «καλώς δόθηκαν, θα το ξανάκανα αν γύρναγα τον χρόνο πίσω».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ