Επιστολή Κοντομηνά στους εργαζομένους του: «Εχουμε αδιάσειστα στοιχεία, η δικαιοσύνη θα λάμψει» - iefimerida.gr

Επιστολή Κοντομηνά στους εργαζομένους του: «Εχουμε αδιάσειστα στοιχεία, η δικαιοσύνη θα λάμψει»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το δικό του μήνυμα προς τους εργαζόμενους του έστειλε ο συλληφθείς επιχειρηματίας Δημήτρης Κοντομηνάς, ο οποίος έστειλε e-mail στους εργαζόμενους του αναφορικά με την υπόθεση που φέρεται να εμπλέκεται.

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος Νάντια Αλεξίου αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανάρτηση της στο facebook: «Με μια επιστολή προς τους εργαζόμενους του, o συλληφθείς επιχειρηματίας Δημήτρης Κοντομηνάς, έδωσε το δικό του μήνυμα. Το email απεστάλη προς τους εργαζόμενους στις 10.50 και σε τρεις παραγράφους, αναφέρεται προς τους εργαζόμενους. Στην ίδια επιστολή αναφέρει σε τρία διαφορετικά σημεία τη φράση "αντλώ δύναμη από εσάς" ενώ κλείνει η επιστολή με "Υπογραφή Κοντομηνά".

"Αντλώ δύναμη από εσάς, μόλις ενημερωθούμε για το κατηγορητήριο θα παρουσιάσουμε τα αδιάσειστα στοιχεία μας. Η δικαιοσύνη θα λάμψει. "

Σε άλλο σημείο της ίδιας επιστολής αναφέρει "Παίρνω δύναμη από εσάς, συνεχίστε να εργάζεστε όπως και πριν. Σας ευχαριστώ όλους, ευχαριστώ που με στηρίζετε. Υπογραφή Κοντομηνάς," καταλήγει η επιστολή».

Επιστολή Κοντομηνά στους εργαζομένους του: «Εχουμε αδιάσειστα στοιχεία, η δικαιοσύνη θα λάμψει» | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ