Αυτό είναι το τραγούδι που παίχτηκε 57.000 φορές στα ελληνικά ραδιόφωνα το 2013 [βίντεο] - iefimerida.gr

Αυτό είναι το τραγούδι που παίχτηκε 57.000 φορές στα ελληνικά ραδιόφωνα το 2013 [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πριν από λίγες μέρες τελείωσε το 2013, αφήνοντας πίσω του ωραία τραγούδια και μεγάλες επιτυχίες. Το νούμερο ένα ξένο single για την προηγούμενη χρονιά, σύμφωνα με το επίσημο airplay chart, ήταν το «Walking On Air» του Αυστραλού Anise K.

Το τραγούδι στο οποίο συμμετέχει ο hip hop superstar Snoop Dogg και η ανερχόμενη καλλιτέχνις Bella Blue ξεπέρασε τις 57.000 μεταδόσεις, όπως τις καταμέτρησε το Media Inspector (αποκλειστικός συνεργάτης της ένωσης δισκογραφικών εταιρειών – IFPI).

Το «Walking On Air» έφτασε μέχρι το #1 του International Airplay Chart (όπου και παρέμεινε για πολλές εβδομάδες), το #1 του iTunes chart, το #1 του iTunes Dance Chart και το #1 του Shazam Chart της Ελλάδας.

Η μεγάλη επιτυχία που γνώρισε στη χώρα μας έχει αρχίσει και εξαπλώνεται και σε άλλες χώρες της Ευρώπης, όπως Ισπανία, Τουρκία, Βουλγαρία και Ρουμανία. Αυτήν την εβδομάδα το τραγούδι στάλθηκε στα ραδιόφωνα του Βελγίου σε μια νέα έκδοση, στην οποία συμμετέχουν, όπως γράφει το e-radio.gr, οι Lance Bass (πρώην μέλος των N'Sync) και Ian Thomas (τραγουδιστής, ηθοποιός και καλλιτέχνης από το Βέλγιο).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ χιπ χοπ Snoop Dogg Anise K.
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ