Ηθελε να... απολαύσει το πούρο του στη Γέφυρα Ρίου Αντίριου -Τον είδαν και νόμιζαν ότι ήθελε να αυτοκτονήσει [εικόνα] - iefimerida.gr

Ηθελε να... απολαύσει το πούρο του στη Γέφυρα Ρίου Αντίριου -Τον είδαν και νόμιζαν ότι ήθελε να αυτοκτονήσει [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η εταιρεία Γέφυρα Α.Ε. διέψευσε νωρίτερα μέσω twitter ότι ο άνδρας που εντοπίστηκε νωρίς το μεσημέρι στο κατάστρωμα της αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, ένας άγνωστος άντρας ηλικίας 44 ετών έφθασε στο μέσον περίπου της Γέφυρας με την μοτοσυκλέτα του, την οποία στάθμευσε στην άκρη, κατέβηκε και θέλησε να απολαύσει το πούρο του.
Οπως αναφέρει το aixmi-news.gr οι υπάλληλοι της Γέφυρας θεώρησαν ότι έχει πρόθεση να αυτοκτονήσει και έσπευσαν να τον αποτρέψουν, ειδοποιώντας παράλληλα και την αστυνομία.

Ηθελε να... απολαύσει το πούρο του στη Γέφυρα Ρίου Αντίριου -Τον είδαν και νόμιζαν ότι ήθελε να αυτοκτονήσει [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Όταν έφθασε εκεί το περιπολικό του Α.Τ. Ναυπάκτου, οι αστυνομικοί τον βρήκαν να καπνίζει αμέριμνος το πούρο του. Όταν τον οδήγησαν στο τμήμα διαπίστωσαν ότι βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ και δεν ήταν σε θέση να δώσει επαρκείς εξηγήσεις για ποιο λόγο σταμάτησε στη μέση της Γέφυρας και αν όντως είχε πρόθεση να βάλει τέρμα στη ζωή του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ