Θρήνος στη Θεσσαλονίκη -Τρεις νεκροί από πυρκαγιά σε διαμέρισμα -Ανάμεσά τους ένα παιδάκι 1,5 ετών - iefimerida.gr

Θρήνος στη Θεσσαλονίκη -Τρεις νεκροί από πυρκαγιά σε διαμέρισμα -Ανάμεσά τους ένα παιδάκι 1,5 ετών

Θρήνος στη Θεσσαλονίκη -Τρεις νεκροί από πυρκαγιά σε διαμέρισμα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τρεις νεκροί, ανάμεσα τους ένα παιδί 1,5 ετών, και δύο τραυματίες ήταν ο τραγικός απολογισμός από πυρκαγιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα του 5ου ορόφου σε πολυκατοικία, στην οδό Τραπεζούντος 5 στο Κορδελιό της Θεσσαλονίκης.οι πυροσβέστες απεγκλώβησαν έναν 18χρονο, ο οποίος φέρει σοβαρά εγκαύματα στο 85% του σώματός του και ένα 10χρονο αγόρι. Οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου. Ο 18χρονος νοσηλεύεται διασωληνωμένος με αρκετά σοβαρά εγκαύματα. Μάλιστα, εξετάζεται το ενδεχόμενο να μεταφερθεί στη Μονάδα Εγκαυμάτων του νοσοκομείου Παπανικολάου. Σύμφωνα με τον διοικητή του νοσοκομείου Παπαγεωργίου, Γεώργιο Χριστόπουλο, το 10χρονο αγόρι έχει υποστεί λιγότερα εγκαύματα, ενώ δεν διατρέχει κίνδυνος για τη ζωή του.Οπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ νεκροί είναι ο παππούς, η γιαγιά και το μικρό εγγονάκι τους. Παράλληλα

Η κατάσβεση της πυρκαγιάς έχει ολοκληρωθεί. Το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής έχει ξεκινήσει έρευνα για τα αίτια που προκάλεσαν την πυρκαγιά. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το σπίτι παραδόθηκε στις φλόγες από σκόπιμη ενέργεια και όχι κατά λάθος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Θεσσαλονίκη νεκροί φωτιά πυρκαγιά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ