Ο αντικαγκελάριος Zίγκμαρ Γκάμπριελ παίρνει άδεια πατρότητας [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο αντικαγκελάριος Zίγκμαρ Γκάμπριελ παίρνει άδεια πατρότητας [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αντικαγκελάριος της Γερμανίας, επικεφαλής του σοσιαλιστικού κόμματος και υπουργός Οικονομίας και Ενέργειας, ο Ζίγκμαρ Γκάμπριελ θα έχει αναμφισβήτητα βαρύ πρόγραμμα το 2014 - όχι όμως τις Τετάρτες το απόγευμα.


Οπως αποκάλυψε ο ίδιος σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Bild, κάθε Τετάρτη απόγευμα σκοπεύει να παίρνει ρεπό προκειμένου να περνάει τον χρόνο με τη δίχρονη κορούλα του:

«Η σύζυγός μου εργάζεται και τις Τετάρτες είναι σειρά μου να παραλαμβάνω την κόρη μας από τον βρεφονηπιακό σταθμό. Ανυπομονώ».
Ως υπερυπουργός Οικονομίας και Ενέργειας, ο 54χρονος Γκάμπριελ είναι μεταξύ άλλων υπεύθυνος για τη διαχείριση της σταδιακής κατάργησης της πυρηνικής ενέργειας στη Γερμανία.
«Κάποια πράγματα μπορείς να τα καταφέρεις μόνο αν μελετάς συνεχώς φακέλους στο αυτοκίνητο, στο τρένο ή στο σπίτι», αναγνώρισε μιλώντας στην «Μπιλτ».

Για να προσθέσει όμως ότι οι πολιτικοί πρέπει να έχουν ένα περιθώριο να περνούν χρόνο με τις οικογένειές τους. Από το 2007, όλοι οι γονείς στη Γερμανία δικαιούνται έως και 14 μήνες γονικής άδειας με το 65% των απολαβών τους, άδεια που μπορούν να μοιράσουν όπως το επιθυμούν.

Ο αντικαγκελάριος Zίγκμαρ Γκάμπριελ παίρνει άδεια πατρότητας [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Ο αντικαγκελάριος Zίγκμαρ Γκάμπριελ παίρνει άδεια πατρότητας [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ