Τα ζώδια της Τρίτης 7 Ιανουαρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Τρίτης 7 Ιανουαρίου

Τα ζώδια της Τρίτης 7 Ιανουαρίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Για σας τους Κριούς είναι μέρα πάρα πολύ σημαντική. Θα ασχοληθείτε με τα πολύ προσωπικά σας θέματα. Αν είστε γεννημένοι τις δύο –τρεις πρώτες μέρες του ζωδίου σας, τα πράγματα δείχνουν να ρέουν αρκετά ομαλά. Αν είστε όμως γεννημένοι προς το τέλος Μαρτίου με αρχές Απριλίου, υπάρχει αρκετά μεγάλη ένταση, η οποία θα μπορούσε να δημιουργήσει κάποιους προβληματισμούς και στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, αλλά κα σε οικογενειακό και επαγγελματικό επίπεδο. Περισσότερο πιεσμένοι θα είστε εσείς που είστε γεννημένοι γύρω στις 4 Απριλίου (λίγες μέρες πριν ή λίγες μέρες μετά). Αντίθετα αν είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας, οι συναντήσεις δεν λείπουν, η κοινωνική ζωή θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστη, θα έχετε προσκλήσεις, οι οποίες είναι σημαντικές, μπορεί να δείτε φίλους από τα παλιά. Βεβαίως, υπάρχει μια νότα υπερβολής η οποία θα σας ζημιώσει. Προσοχή δείξτε εσείς που είστε γεννημένοι γύρω στις αρχές Απριλίου. Θα υπάρχει μια ένταση. Αποφύγετε νομικές, διαδικαστικές υποθέσεις, ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στις 4 -6 Απριλίου, τουλάχιστον αυτό το διήμερο –τριήμερο, ενώ η κοινωνική και η επαγγελματική σας ζωή έχει να σας δώσει πολλά. Σε θέματα που έχουν σχέση με την ακίνητη περιουσία σας τις ημέρες αυτές δεν μπορείτε εύκολα να επιτύχετε τους στόχους σας. Εάν είστε γεννημένοι 15-17 Απριλίου, έχετε συναντήσεις και επαφές, κάνετε συμφωνίες, οι οποίες είναι σημαντικές, ιδιαίτερα αν είστε γεννημένοι γύρω στις 13 Απριλίου. Με ανάδρομη, βεβαίως, την Αφροδίτη, που σημαίνει ότι πολλές φορές παλιές υποθέσεις έρχονται στο προσκήνιο ή γενικά ακόμα δεν οριστικοποιείται κάτι. Πάντως, η επαγγελματική σας ζωή είναι σημαντική, όπως επίσης και η οικογενειακή. Προσπαθήστε να διατηρήσετε καλές σχέσεις με το σύντροφο ή τους συνεργάτες σας.

Ταύρος

Για σας τους Ταύρους είναι μια ιδανική περίοδος, για να προωθήσετε σχέδια, έστω και μετ' εμποδίων. Πολλά πράγματα μπορεί να μην παίρνουν τη μορφή που εσείς θέλετε, όμως αποκλείεται να είστε γεννημένοι γύρω στις 13-15 Μαΐου και να μην έχετε μηνύματα, ειδήσεις, τηλεφωνήματα. Κάποιες υποθέσεις, οι οποίες δεν έχουν ολοκληρωθεί, είτε είναι συναισθηματικές, είτε είναι ταξίδια στο εξωτερικό είτε είναι επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά, θα πραγματοποιηθούν μετά το τέλος του μήνα. Άρα πρέπει να εμμένετε στους στόχους σας. Εσείς που είστε γεννημένοι γύρω στην Πρωτομαγιά έχετε πολλές αλλαγές, οι οποίες μπορεί να φαίνονται ότι αλλάζουν τα δεδομένα της ζωής σας, όμως ουσιαστικά σάς ανοίγονται νέοι δρόμοι. Όμως, σήμερα και αύριο φανείτε προσεκτικοί σε ένα θέμα που είτε έχει σχέση με την εργασία ή την υγεία σας είτε μπορεί να προκαλέσει μια συζήτηση με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας για εργασιακά θέματα. Εργασία και πρόσωπα του περιβάλλοντός σας δεν ευνοούνται. Σήμερα η Σελήνη είναι στον Κριό. Αυτό μπορεί να σας δημιουργεί κάποια άγχη με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Ελάτε όσο πιο κοντά μπορείτε στο σύντροφο σας ή τους συνεργάτες σας, ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στις 12 Μαΐου. Ακόμα και αν τα πράγματα με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες σας σας φαίνονται ιδανικά,ενδεχομένως να έχετε κάποιες αγωνίες. Η διαίσθηση σας και ο οραματισμός θα σας βοηθήσουν, ώστε να φτάσετε σε ιδανικούς στόχους, αν είστε γεννημένοι γύρω στις 21-23 Μαΐου.

Δίδυμοι

Για σας τους Διδύμους είναι μια πάρα πολύ ωραία μέρα σήμερα. Ο Ερμής, κυβερνήτης σας, συναντά την Αφροδίτη. Έτσι, στα οικονομικά και στα συναισθηματικά σας, έστω και με ανάδρομη Αφροδίτη, μπορεί να υπάρχει ένας προβληματισμός, ένας σκεπτικισμός. Ουσιαστικά πραγματοποιείται κάτι που δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα. Τα οικονομικά, λοιπόν, διευθετούνται. Όμως για δύο μέρες πρέπει να προσέχετε ό,τι έχει σχέση με οικονομικά θέματα που είναι συνδεδεμένα με τη συναισθηματική ζωή σας. Ένα νομικό, διαδικαστικό θέμα που αφορά μία οικονομική υπόθεση μπορεί να έρθει στο προσκήνιο. Σήμερα θα πρέπει να συμπαρασταθείτε σε φίλους, οι οποίοι σας έχουν ανάγκη, ενώ δεν αποκλείεται η ανάγκη τους να αφορά το οικονομικό επίπεδο. Θα πρέπει να είστε σίγουροι ότι δεν θα χάσετε χρήματα ή ότι πρέπει να βοηθήσετε τους φίλους. Πάντως ένα οικονομικό θέμα, το οποίο είναι άμεσα συνδεδεμένα με φίλους, μπορεί να σας φορτίσει. Προσέχετε, μπορεί να κάνετε κάποια λάθη εσείς που είστε γεννημένοι γύρω στις 23-24 Μαΐου. Ο Ποσειδώνας σάς ανοίγει δρόμους σε επαγγελματικό και κοινωνικό επίπεδο, αλλά οι δρόμοι αυτοί είναι απατηλοί. Εάν έχει δημιουργηθεί μια σχέση την περίοδο αυτή, μπορεί να ζείτε πολύ όμορφα, όμως η σχέση αυτή μπορεί να μην είναι διαρκείας. Μόνο οι καλλιτέχνες μπορεί να έχουν μια θαυμάσια ευκαιρία. Τα οικονομικά και τα συναισθηματικά είναι μπλεγμένα. Ασχοληθείτε με την υγεία σας και συμμεριστείτε την στεναχώρια ή τα προβλήματα που έχουν πρόσωπα του περιβάλλοντός σας.

Καρκίνος

Σήμερα η Σελήνη, η οποία βρίσκεται στον Κριό, μπορεί να δημιουργήσει αρκετές αναστατώσεις και εντάσεις για σας που είστε γεννημένοι 29-30 Ιουνίου. Ο Ουρανός, τον έχω αναφέρει πάρα πολλές φορές, σας δημιουργεί την ανάγκη να αλλάξετε πράγματα, να φύγετε από όπου είστε, είτε από τον επαγγελματικό σας χώρο είτε από ένα γάμο ή μια σχέση. Αυτό όμως θα πρέπει να το μελετήσετε πολύ προσεκτικά, γιατί μπορεί να είναι βιαστική η απόφασή σας. Τις ημέρες αυτές ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται για σας που είστε γεννημένοι γύρω στις 4-6 Ιουλίου. Ένα νομικό, διαδικαστικό θέμα μπορεί να έρθει στο προσκήνιο, ενώ σε οτιδήποτε έχει σχέση με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες τα πράγματα είναι αρκετά μπλεγμένα. Ίσως είστε έτοιμοι να βγάλετε λίγο τα απωθημένα σας. Αντίθετα, για εσάς που είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας, ειδικά εκεί γύρω στις 16 Ιουλίου, η Αφροδίτη και ο Ερμής απέναντι από το ζώδιο σας σας φέρνουν πιο κοντά σε αγαπημένα σας πρόσωπα, σε ανθρώπους που έχετε να δείτε από καιρό και σε παλιές υποθέσεις, αν και υπάρχει πάντα ο κίνδυνος μιας εμπλοκής και μιας αναθεώρησης των καταστάσεων. Η οικογένεια εξακολουθεί να σας απασχολεί. Πρόσωπα της οικογένειάς σας μπορεί να έχουν διαφορετικές απόψεις από εσάς, να σας φορτίζουν ή να χρειάζονται τη συμπαράστασή σας. Ιδανικές ημέρες για σας που είστε γεννημένοι τις πρώτες πρώτες μέρες του ζωδίου σας, αφού η διαίσθησή σας και ο οραματισμός σάς οδηγούν να φτάσετε σε ένα πάρα πολύ καλό αποτέλεσμα, το οποίο θα δείτε στην πορεία. Μην τρέχετε όταν οδηγείτε, μη βιάζεστε όταν χειρίζεστε μεταλλικά αντικείμενα και αποφύγετε αυτό το διήμερο παντός είδους διενέξεις, οι οποίες θα μπορούσαν να σας προβληματίσουν, ειδικά εσάς που είστε γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σας ή έχετε πλανήτες στο δεύτερο δεκαήμερο του Καρκίνου. (Ψάξτε να βρείτε που είναι οι πλανήτες σας).

Λέων

Η ημέρα σήμερα είναι ιδιαίτερα ευεργετική για σας. Σας ανοίγονται δρόμοι για ταξίδια, για σπουδές, για νομικές υποθέσεις, οι οποίοι είναι πολύ σημαντικοί και οι οποίοι δείχνουν αλλαγές γα το μέλλον σας, ειδικά αν είστε γεννημένοι προς το τέλος Ιουλίου. Όμως, μετακινήσεις, συζητήσεις με συγγενείς και φίλους δεν φαίνεται να έχουν ευνοϊκή κατάληξη. Μπορεί μάλιστα να δημιουργηθεί ένα νομικό, διαδικαστικό θέμα, αν υπάρχει κάτι στο προσκήνιο. Θέματα εργασίας προωθούνται, μετ΄ εμποδίων μεν γιατί η Αφροδίτη ακόμη είναι ανάδρομη, όμως ένα βήμα μικρό κάνουν, μια επιτυχία προετοιμάζεται. Μπορεί στο τέλος του μήνα να δείτε ξεκάθαρα ότι προωθούνται. Θέματα τα οποία έχουν σχέση με τα επαγγελματικά σας ίσως θα πρέπει να τα μελετήσετε πολύ προσεκτικά. Ακόμα ίσως καθυστερεί μια υπόθεση η οποία σας αφορά άμεσα και έχει σχέση με μια συνεργασία σας ή με την υγεία σας. Αποφύγετε κινήσεις οι οποίες θα μπορούσαν να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις που είτε έχουν σχέση με το αυτοκίνητο ή με σκληρά σπορ είτε αφορούν τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο. Ενδεχομένως να υπάρχει ένα άγχος εσωτερικό, το οποίο μπορεί να μην εξωτερικεύετε, όμως υπάρχει. Συμπαρασταθείτε σε πρόσωπα της οικογένειάς σας. Ο Κρόνος πιέζει εσάς που είστε γεννημένοι γύρω στις 14 Αυγούστου. Έτσι, ίσως είναι καιρός να ασχοληθείτε με ηλικιωμένα πρόσωπα της οικογένειάς σας. Ακόμα, προσέχετε και την υγεία σας.

Παρθένος

Για σας τις Παρθένους είναι εντελώς αντιφατικά τα πράγματα. Από την μια σήμερα έχετε μια πάρα πολύ καλή ευκαιρία, για να τα ξαναπείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, να τα βρείτε αν έχετε μαλώσει, να σκεφτείτε το πώς έχετε εσείς συμπεριφερθεί, ειδικά αν είστε γεννημένοι 14-16 Σεπτεμβρίου, και να έρθετε πιο κοντά είτε στα παιδιά είτε στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Όμως, ένα θέμα οικονομικό μπορεί να σας δημιουργήσει προβλήματα με φίλους ή με αγαπημένα σας πρόσωπα. Ένα νομικό, διαδικαστικό θέμα δεν βρίσκει τη λύση που εσείς θέλετε, τουλάχιστον αυτό το διήμερο, και αυτό μπορεί να σας αγχώνει. Όμως γενικά, ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στις 3-5 Σεπτεμβρίου, μπαίνετε σε ένα δρόμο, ο οποίος μπορεί να σας φαίνεται δύσβατος ή αδιάβατος, όμως σας ανοίγει νέες προοπτικές τις οποίες θα δείτε τα επόμενα χρόνια. Εσείς οι Παρθένοι των πρώτων ημερών, αν είστε γεννημένοι γύρω στις 25 Αυγούστου, προσέχετε τις εξαπατήσεις από τον σύντροφο ή τους συνεργάτες σας. Την περίοδο αυτή δεν θα πρέπει να αναμείξετε τους φίλους με τα οικονομικά σας. Σήμερα σας προβληματίζει ένα οικονομικό θέμα, το οποίο έχει σχέση με εφορίες, δάνεια ασφάλειες, χρήματα άλλων. Δεν είναι κατάλληλες μέρες, σήμερα και αύριο, για να διαχειριστείτε ή να κάνετε κάποιες επενδύσεις ή να αποφασίσετε για κάποια σημαντικά θέματα. Γενικότερα όμως, έστω και μετ' εμποδίων, πορεύεστε καλά. Αν είστε γεννημένοι γύρω στις 16 Σεπτεμβρίου, σήμερα περιμένετε μια είδηση, η οποία θα είναι σημαντική για σας.

Ζυγός

Η περίοδος αυτή έχει σημαντικές έγνοιες για σας. Η πρώτη σημαντική έγνοια σας είναι η οικογένεια ή η ακίνητη περιουσία σας. Στους τομείς αυτούς, έστω και αν είναι ευχάριστα τα γεγονότα, έχετε κάποια μπερδέματα να αντιμετωπίσετε. Αναθεωρείτε κάποιες απόψεις που έχετε για αγαπημένα σας πρόσωπα, ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στις 16 Οκτωβρίου. Θέματα της ακίνητης περιουσίας σας καθυστερούν λιγάκι και μπροστά σας υπάρχει ένα νομικό, διαδικαστικό θέμα είτε σε προσωπικό επίπεδο είτε σε επίπεδο συνεργατών, ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στις 7 Οκτωβρίου. Αποφύγετε τις υπερβολές, οι οποίες δεν ωφελούν, αναβάλετε οτιδήποτε έχει σχέση με πρόσωπα κύρους. Αν είστε γεννημένοι γύρω στην 1η Οκτωβρίου, η Σελήνη απέναντι σας σας δημιουργεί άγχος. Γενικά, ενώ σύντομα θα περάσετε σε μια περίοδο, η οποία θα είναι δυναμική και θα έχει αρκετές προόδους, πράγμα που θα δείτε από τα μέσα του μήνα και μετά, αυτόν τον καιρό έχετε ανοικτά πολλά μέτωπα, τα οποία θα πρέπει όσο το δυνατόν συντομότερα να κλείσετε. Προσέχετε την υγεία σας, την υγεία των δικών σας και διαφυλάξτε τις σχέσεις σας. Πιο πολύ συμπαρασταθείτε σε πρόσωπα της οικογένειάς σας, που μπορεί να σας έχουν ανάγκη, ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στις 4 Οκτωβρίου, αφού ο Πλούτωνας δείχνει αλλαγές σε οικογενειακό επίπεδο.

Σκορπιός

Σήμερα εσείς οι Σκορπιοί θα εστιάσετε το ενδιαφέρον σας στον χώρο της δουλειάς, η οποία είναι ιδιαίτερα σημαντική. Ο Δίας, ο οποίος αυτόν τον καιρό σας ανοίγει δρόμους για ταξίδια, σπουδές, νομικές υποθέσεις, δεν είναι σήμερα και αύριο σε μια καλή φάση. Έτσι, οτιδήποτε έχει σχέση με νομικά, διαδικαστικά θέματα θα πρέπει να το αποφύγετε. Υπάρχει ένα παρασκήνιο, το οποίο κινείται για σας και το οποίο είναι σημαντικό, ενώ πρόσωπα του περιβάλλοντός σας σας απασχολούν. Αποκλείεται να μην δείτε σήμερα αγαπημένα συγγενικά ή φιλικά σας πρόσωπα, ειδικά αν είστε γεννημένοι 15-17 Νοεμβρίου. Όμως η ανάδρομη Αφροδίτη ή σας κάνει να ξανασκέφτεστε τις σχέσεις που μπορεί να έχετε μαζί τους ή να βλέπετε φίλους από τα παλιά. Γενικότερα, το συγγενικό ή το φιλικό περιβάλλον σας σας απασχολεί αυτόν τον καιρό. Σε μια ιδιαίτερα καλή φάση είστε εσείς που είστε γεννημένοι 24-26 Οκτωβρίου.

Τοξότης

Η σημερινή Σελήνη στον Κριό είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για σας. Σας φέρνει πιο κοντά στα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο, αλλά με αρκετές ανησυχίες, ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στις 30 Νοεμβρίου. Κατά τα άλλα, τα οικονομικά είναι αυτά που σας απασχολούν, αν και παρά τα έξοδα υπάρχουν και έσοδα. Δηλαδή δεν είναι τόσο δυσαρμονικά, έχετε και έσοδα, παλιά ή καινούργια, όμως όλο αυτό έχει μια ανησυχία. Και αυτό ισχύει πολύ περισσότερο, εάν τα οικονομικά που έχουν σχέση με άλλους, εφορίες, δάνεια, ασφάλειες είναι αναμεμειγμένα και με φίλους. Αποφύγετε να μπλέξετε φιλικές επαφές με οικονομικά σας θέματα, γιατί θα ζημιωθείτε, και πάνω από όλα μην κάνετε μια καινούργια αρχή. Αυτό ισχύει για τα οικονομικά που έχουν σχέση με τρίτους. Τα τρέχοντα οικονομικά θα μπορούσαν και να αποδώσουν. Προσοχή στους ανθρώπους που σας προσεγγίζουν, ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στις 23-25 Νοεμβρίου. Ο Ποσειδώνας είναι απατηλός αυτόν τον καιρό σε οικογενειακές υποθέσεις ή σε θέματα ανθρώπων του περιβάλλοντός σας, προσέξτε μην εξαπατηθείτε. Αν είστε όμως καλλιτέχνες, η όψη αυτή μπορεί να σας οδηγήσει σε θαυμάσια αποτελέσματα τα οποία θα είναι μοναδικά.

Αιγόκερως

Πολλοί πλανήτες έχουν μαζευτεί στο δικό σας ζώδιο. Φίλοι από τα παλιά γυρίζουν, έχετε συναντήσεις και επαφές, κάνετε συμφωνίες. Αν είστε γεννημένοι γύρω στις 13 Ιανουαρίου, αποκλείεται σήμερα ή αύριο να μην έχετε συναντήσεις, μηνύματα, ειδήσεις τηλεφωνήματα. Η σημερινή Σελήνη στον Κριό σας φέρνει πιο κοντά σε πρόσωπα της οικογένειάς σας, όμως δεν αποκλείεται να υπάρχει μια αναστάτωση, ένας προβληματισμός ειδικά αν είστε γεννημένοι 30-31 Δεκεμβρίου. Οτιδήποτε έχει σχέση με πρόσωπα της οικογένειάς σας θα πρέπει να το προσέχετε. Υπάρχουν κάποιες αλλαγές ή κάποιες εντάσεις. Πολύ περισσότερο, αν είστε γεννημένοι γύρω στις 5 Ιανουαρίου, αφού υπάρχει μια όψη αρνητική για σχέσεις και συνεργασίες, οι οποίες θα μπορούσαν να διαρραγούν. Προσέχετε, λοιπόν, αποφύγετε να έρθετε σε σύγκρουση με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας κυρίως για επαγγελματικά θέματα. Οι Αιγόκεροι των πρώτων ημερών είστε σε μια ιδανική φάση. Εάν είστε καλλιτέχνες, έχετε έμπνευση, κάνετε θαύματα. Η προσευχή σας νομίζω ότι φτάνει στο στόχο της. Φροντίστε τους γύρω σας, οι οποίοι σας έχουν ανάγκη.

Υδροχόος

Για σας τους Υδροχόους κινείται πυρετωδώς ένα παρασκήνιο αυτές τις μέρες. Ταξίδια, επαφές, συμφωνίες έχουν κάποια μικρά εμπόδια σήμερα και αύριο. Αποφύγετε όσο μπορείτε να δημιουργήσετε εντάσεις στο χώρο της εργασίας σας και φροντίστε να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει. Κάποιες αλλαγές που θα προκύψουν στις καθημερινές σας ασχολίες θα μπορούσαν πιθανότατα να σας φορτίσουν. Παράλληλα έχετε πολλούς προβληματισμούς όσον αφορά θέματα της οικογενειακής ζωής σας, οι οποίοι δεν σας επιτρέπουν να πάρετε αποφάσεις για τα οικογενειακά θέματα τα οποία σας απασχολούν.

Ιχθείς

Ένα οικονομικό θέμα μπορεί να σας απασχολήσει σήμερα. Φίλοι είναι κοντά σας αυτόν τον καιρό. Αν δεν βλέπετε φίλους από τα παλιά, ίσως αναθεωρείτε απόψεις που έχετε για τους φίλους σας. Ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στις 13-15 Μαρτίου, είναι σίγουρο ότι θα έχετε κάποιες σημαντικές επαφές. Αν είστε γεννημένοι γύρω στις 2 Μαρτίου, γίνονται κάποιες εσωτερικές αλλαγές, οι οποίες είναι σημαντικές και οι οποίες αλλάζουν τη ζωή σας. Έστω και αν υπάρχουν προβλήματα αυτόν τον καιρό, εσείς πορεύεστε σε μια δική σας πορεία, η οποία είναι σημαντική. Η συναισθηματική σας ζωή, όμως, μπορεί να σας δημιουργήσει προβλήματα αυτό το διήμερο. Οι Ιχθύες των πρώτων ημερών ζείτε σε έναν δικό σας κόσμο. Προσέχετε αν είναι αληθινός ή αν είναι ουτοπία. Δεν αποκλείεται να παρασυρθείτε σε κάποια λάθη. Αν είστε καλλιτέχνες, μπορείτε να κάνετε θαύματα. Γενικότερα, θα πρέπει να φροντίσετε πρόσωπα της οικογένειάς σας, που μπορεί να σας έχουν ανάγκη.

Πηγή: http://www.astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ