Πληροφορίες ότι οι Βρυξέλλες θα ζητήσουν πίσω τα λεφτά της κοινοτικής επιδότησης για τη βίλα Λιάπη - iefimerida.gr

Πληροφορίες ότι οι Βρυξέλλες θα ζητήσουν πίσω τα λεφτά της κοινοτικής επιδότησης για τη βίλα Λιάπη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από κόσκινο αναμένεται να περάσει η Κομισιόν τις κοινοτικές επιδοτήσεις που δόθηκαν μέσω του προγράμματος Leader II, με αφορμή το σκάνδαλο που ξέσπασε με πρωταγωνιστή τον Μιχάλη Λιάπη και τη βίλα της οικογένειάς του στο Μεγάλο Χωριό Ευρυτανίας.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ οι Βρυξέλες αναμένεται να κάνουν εξονυχιστικούς ελέγχους για το πώς αξιοποιήθηκαν οι κοινοτικές επιδοτήσεις και αν όντως τα χρήματα χρησιμοποιήθηκαν για το σκοπό που δόθηκαν. Σε περίπτωση που διαπιστώσουν ότι δεν διατέθηκαν για το σκοπό που έπρεπε ενδεχομένως να ζητήσουν να επιστραφούν τα λεφτά.

Οι κάτοικοι της περιοχής εν τω μεταξύ, παρά το γεγονός ότι ο αδελφός του πρώην υπουργού ισχυρίζεται ότι ο ξενώνας λειτούργησε και ότι υπάρχουν τα αναγκαία παραστατικά, επιμένουν ότι δεν γνώριζαν πως η οικία Λιάπη λειτούργησε ποτέ ως τουριστικό κατάλυμμα και ότι δεν έχουν δει ποτέ κανέναν τουρίστα ή τη σχετική ταμπέλα έξω από αυτό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ