Θεοφάνεια: Με λαμπρότητα και αρκετούς κολυμβητές καθαγιάστηκαν τα ύδατα - iefimerida.gr

Θεοφάνεια: Με λαμπρότητα και αρκετούς κολυμβητές καθαγιάστηκαν τα ύδατα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος τελέστηκε ο καθαγιασμός των υδάτων στον Πειραιά. Εννιά βετεράνοι βατραχάνθρωποι έπεσαν στα παγωμένα νερά τςη πειραϊκής θάλασσας για να πιάσουν τον Σταυρό.

Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, ενώ παρόντες ήταν ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος, ο δήμαρχος Πειραιά Β. Μιχαλολιάκος, βουλευτές αλλά και εκατοντάδες πιστοί.

Στην Αθήνα, ο Αγιασμός των υδάτων θα γίνει στη Δεξαμενή -στην ευρύτερη περιοχή ισχύει απαγόρευση στάσης και στάθμευσης από το πρωί και η κυκλοφορία των οχημάτων θα διακοπεί την ώρα της τελετής.

Και στη Θεσσαλονίκξη όμως αρκετοί ήταν οι κολυμβητές που αψήφισαν το τσουχτερό κρύο και έπεσαν στα νερά του Θερμαϊκού για να πιάσουν το σταυρό.

Στην Τέλενδο ο Παπούλιας, στη Μεσσηνία ο Σαμαράς

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας θα παραστεί, μαζί με τον υπουργό Ναυτιλίας Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη στην τελετή Αγιασμού των υδάτων στην Τέλενδο. Στη συνέχεια, θα επισκεφθούν τη Ψέριμο και την Κάλυμνο.

Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, θα παραστεί στην τελετή καθαγιασμού των Υδάτων, στην Καλαμάτα.

Ο υπουργός Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος θα βρεθεί, μαζί με τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ Μ.Κωσταράκο, στο Καστελόριζο, .

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σταύρος Θεοφάνια εορτασμός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ