Σοκ στην Εύβοια: Γνωστός ιδιοκτήτης ξενοδοχείου έπεσε στο κενό από την ταράτσα του κτιρίου αφήνοντας ιδιόχειρο σημείωμα [εικόνες] - iefimerida.gr

Σοκ στην Εύβοια: Γνωστός ιδιοκτήτης ξενοδοχείου έπεσε στο κενό από την ταράτσα του κτιρίου αφήνοντας ιδιόχειρο σημείωμα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοκ έχει προκαλέσει στην Εύβοια η αυτοκτονία του 43χρονου ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου BEL AIR HOTEL, στην περιοχή Νέα Αρτάκη.Ηταν απόγευμα Σαββάτου όταν ο 43χρονος ανέβηκε στην ταράτσα του ξενοδοχείου και πήδηξε στο κενό βάζοντας τέλος στη ζωή του.

Τον αυτόχειρα βρήκε νεκρό ο αδερφός του, ο οποίος σε κατάσταση σοκ, ειδοποίησε το ασθενοφόρο και την αστυνομία.

Ο 43χρονος είχε αφήσει πίσω του ένα ιδιόχειρο σημείωμα στο οποίο εξηγούσε τους λόγους που τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα. Σύμφωνα με το eviazoom στο σημείο αναφέρεται ότι ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου αντιμετώπιζε τεράστια οικονομικά προβλήματα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ