Τα ζώδια του Σαββάτου 4 Ιανουαρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια του Σαββάτου 4 Ιανουαρίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάθετε τι προβλέπουν για αισθηματικά, υγεία, επαγγελματικά τα ζώδια του Σαββάτου 4 Ιανουαρίου.

Αναλυτικά:

Κριός

Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να έρθετε σε επαφή με φίλους που σας αγαπούν και μπορούν να σας δώσουν σωστές συμβουλές προκειμένου να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Λειτουργείστε με γνώμονα τη λογική και κάνετε αργά και σταθερά βήματα. Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας, δείχνουν ότι οι δεσμευμένοι του ζωδίου, θα πρέπει να προετοιμαστείτε γιατί θα δοκιμαστούν οι σχέσεις σας. Στα ερωτικά σας, όσοι έχετε δεσμό θα πρέπει να βρείτε λύσεις στα προβλήματα που διαιωνίζονται και σας ταλαιπωρούν. Το ξεκίνημα της καινούργιας εβδομάδας όμως σας βρίσκει με ανεβασμένη την διάθεση και με μια έντονη αισιοδοξία που σας κάνει να ξεχωρίζετε.

Ταύρος

Στον εργασιακό σας χώρο βρίσκεστε σε αναμονή, αφού περιμένετε απαντήσεις από κάποιες συνεργασίες ή έχετε αποφασίσει για αλλαγές που θέλετε να κάνετε, αλλά δεν μπορείτε να τις υλοποιήσετε ακόμα. Στον οικονομικό σας τομέα, θα πάρετε χρήματα που σας τα είχαν καθυστερήσει και θα μπορέσετε να μειώσετε παλιά σας χρέη. Σχέδια για το μέλλον θα σας χαροποιήσουν. Το ευχάριστο είναι ότι θα έχετε σημαντικά οφέλη σε οικονομικό επίπεδο. Υπερασπίστε με διπλωματία τα συμφέροντα σας και προωθήστε τις ιδέες σας με έξυπνους τρόπους.

Δίδυμοι

Αρπάξτε σημαντικές ευκαρίες που θα σας δοθούν και μην επαναπαυτείτε, μέχρι να ολοκληρώσετε ότι έχετε αρχίσει. Ενώ πολλοί από εσάς μπορεί να αναθεωρήσετε παλιές φιλίες που δεν αξίζουν μια νέα ευκαιρία. Θα έχετε ένα συνεχή εκνευρισμό, ο οποίος δεν είναι στο χαρακτήρα σας, αλλά δεν θα μπορείτε να κάνετε κάτι για να το αλλάξετε. Με τα οικονομικά σας θα πάρετε μια ανάσα γιατί τα πολλά έξοδα σταματούν και θα μπορέσετε να ισορροπήσετε κάπως τα πράγματα. Ο έρωτας είναι πάντα σημείο αναφοράς στη ζωή σας.

Καρκίνος

νώ δημιουργούνται κάποιες θετικές προοπτικές παράλληλα παρουσιάζονται δυσκολίες και εμπόδια με αποτέλεσμα να μπερδεύεστε και να προβληματίζεστε. Να είστε προσεκτικοί με τους συνεργάτες σας και να μην δίνετε λαβές για σχόλια και κουτσομπολιά. Παρότι θα αισθάνεστε αυτή την περίοδο πιο αποφασιστικοί και δυνατοί δεν αποκλείετε να συναντήσετε εμπόδια στον επαγγελματικό σας χώρο. Προσπαθήστε να ξεκαθαρίσετε και να προχωρήσετε μπροστά για να υλοποιήσετε τους στόχους που έχετε βάλει. Συνεχίστε την προσπάθεια, μην απογοητεύεστε και θα δείτε αρκετούς από τους στόχους σας να πραγματοποιούνται.

Λέων

Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να προωθήσετε σχέδια που είχατε δρομολόγησει εδώ και αρκετό καιρό και καθυστερούσαν. Μην εμπιστεύεστε επαφές και συμφωνίες που γίνονται αυτήν την περίοδο γιατί το αποτέλεσμα είναι αμφίβολο. Ο τομέας της καριέρας παρουσιάζει κινητικότητα αλλά θα πρέπει να εξετάσετε δυο και τρεις φορές τις όποιες συνεργασίες ή ευκαιρίες προκύπτουν. Οι δεσμευμένοι αποφύγετε να έρθετε σε αντιπαράθεση με τον ερωτικό σας σύντροφο, φτάνοντας ακόμη και σε σκληρές συγκρούσεις. Οι ευκαιρίες όμως που προκύπτουν για αρκετούς από εσάς, σας κρατούν σε εγρήγορση και κεντρίζουν τις φιλοδοξίες σας.

Παρθένος

Η εργασία σας , εξακολουθεί να απαιτεί το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σας. Θέματα που έχουν σχέση με κληρονομικά, ασφάλειες, δάνεια, εφορίες έρχονται στο προσκήνιο και θα σας απασχολήσουν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Μολονότι αυτό σας ευχαριστεί προσωρινά, πρέπει να δείτε τα μακροπρόθεσμα αποτελέσματα. Στα οικονομικά σας θα εισπράξετε καθυστερούμενα χρήματα και θα μπορέσετε να κινηθείτε με άνεση αυτές τις ημέρες. Στον ερωτικό σας τομέα, οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα δημιουργηθούν οι κατάλληλες προυποθέσεις για να περάσετε ευχάριστα με το σύντροφο σας.

Ζυγός

Ενδεχόμενος να υπάρξουν κάποιες δυσκολίες ή καταστάσεις που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα πρέπει να επιλυθούν. Με τις κατάλληλες επαφές που θα κάνετε, παρά τα εμπόδια που θα δημιουργηθούν, θα καταφέρετε στο τέλος να εφαρμόσετε τα σχέδια σας. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, τα άστρα προβλέπουν ότι θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να γνωρίστε ενδιαφέροντες ανθρώπους, πράγμα που θα σας κάνει να αρχίσετε να σκέφτεστε την δημιουργία μιας σοβαρής σχέσης. Στα οικονομικά σας θα κάνετε έξοδα για τους δικούς σας ανθρώπους, αλλά και για την διαμόρφωση κάποιων χώρων στην κατοικία σας. Φροντίστε μόνο να μην αποκαλύπτετε σε τρίτους τις παράλληλες σχέσεις σας και γενικότερα συμμορφωθείτε.

Σκορπιός

Δείξτε ιδιαίτερη αυτοσυγκράτηση στο θέμα των εξόδων, αποφύγετε τις σπατάλες και μην προβείτε σε άσκοπες αγορές. Η υγεία σας θα βρίσκετε σε καλή κατάσταση. Μην δανείσετε χρήματα σε τρίτους γιατί υπάρχει περίπτωση να μην τα πάρετε πίσω. Προσγειωθείτε όσο είναι νωρίς και μην κάνετε όνειρα που δεν πρόκειται να πραγματοποιηθούν. Στην προσωπική σας ζωή, οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα πρέπει να αφοσιωθείτε περισσότερο στον σύντροφο σας να κάνετε κινήσεις για να αναθερμάνετε την σχέση σας για να υπάρξει διάρκεια.

Τοξότης

Ενώ η ερωτική σας διάθεση θα είναι αρκετά ανεβασμένη. Με σκληρή δουλειά, συνέπεια και προσήλωση στους στόχους σας, θα κερδίσετε την επιτυχία. Οι εργένηδες του ζωδίου, θα γοητευθείτε από καινούργια πρόσωπα που θα μπουν στη ζωή σας. Στα οικονομικά σας είναι καλή περίοδος να ξεκαθαρίσετε με παρελθοντολογικές σας οφειλές. Φροντίστε να μην χάνετε την ηρεμία σας με το παραμικρό.

Αιγόκερως

Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας πριν κάνετε κάποιο βήμα. Κάντε μερικές αλλαγές για να μπορέσετε να βελτιώσετε την εικόνα σας αλλά και τη διάθεση σας. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, θα έχετε πολλές προτάσεις και ευκαιρίες στην ερωτική σας ζωή, που θα έχουν ποιότητα και θα υπόσχονται κάποιο μέλλον. Προτιμήστε να ξεκουραστείτε λίγο παραπάνω. Στον οικονομικό σας τομέα, τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες σας και χειριστείτε με σύνεση τα χρήματα σας.

Υδροχόος

Η επαγγελματική και η συναισθηματική σας ζωή θα σας απασχολήσει έντονα. Θα πρέπει να είσαστε προετοιμασμένοι και να μεθοδεύετε σωστά τις κινήσεις σας, πριν προβείτε σε οποιαδήποτε απόφαση. Οι εξελίξεις θα κινηθούν προς τη θετική κατεύθυνση αρκεί να έχετε υπομονή. Όσοι είστε αδέσμευτοι, ενισχύστε την αυτοπεποίθηση σας και εμπιστευτείτε ανθρώπους που δείχνουν ότι πιστεύουν σε σας. Τη μια θα νιώθετε απίστευτη ευφορία και η διάθεση σας θα είναι ευχάριστη και την άλλη θα κάνετε έντονες σκηνές ζήλιας στο ταίρι σας χωρίς λόγο και αιτία.

Ιχθείς

Αποφύγετε να κάνετε οποιοδήποτε επαγγελματικό εγχείρημα αυτήν την περίοδο και προσπαθήστε να κρατήσετε τις ισορροπίες με τους συνεργάτες σας. Εκμεταλλευτείτε τις όποιες προοπτικές διαφαινονται στον επαγγελματικό τομέα αλλά κινηθείτε με μελετημένα και σταθερά βήματα. Η ερωτική σας διάθεση θα είναι ανεβασμένη. Θέματα σπιτιού, οικογένειας και ακίνητης περιουσίας είναι αυτά που με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα κρατήσουν το ενδιαφέρον σας αυτήν την εποχή. Μην παρασυρθείτε σε υπερβολές, γιατί λίγο αργότερα η απροσεξία στη διαχείριση των χρημάτων σας θα έχει συνέπειες, τις οποίες δεν θα μπορείτε να τις χειριστείτε.

Πηγή ΖΩΔΙΑ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ