Τα ονόματα της μίζας στα εξοπλιστικά: Απολογείται σήμερα ο επιχειρηματίας Δημήτρης Παπαχρήστος - iefimerida.gr

Τα ονόματα της μίζας στα εξοπλιστικά: Απολογείται σήμερα ο επιχειρηματίας Δημήτρης Παπαχρήστος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σειρά για να δώσει τις δικές του απαντήσεις στη δικαιοσύνη έχει σήμερα ο επιχειρηματίας εξοπλιστικών ΔημήτρηςΠαπαχρήστος. Ο επιχειρηματίας είχε κατονομαστεί από τον Αντώνη Κάντα ως ο άνθρωπος που του είχε δώσει μίζα 750.000 ευρώ για την αγορά αυτοκινούμενων πυροβόλων από τη Γερμανία.

Ο Αντώνης Κάντας ανέφερε ότι στα μέσα του 2000 ο κ. Παπαχρήστος αντιπρόσωπος της γερμανικής εταιρείας Krauss-Maffei Wegmann του έδωσε μίζες για την προμήθεια των αυτοκινούμενων πυροβόλων PZH 2000.

Για το πρόγραμμα των γερμανικών πυροβόλων που υπεγράφη το 2001 και κόστισε στο Δημόσιο 190,1 εκατ. ευρώ ο κ. Κάντας πήρε μίζα 750.000 ευρώ.

Ο 78χρονος επιχειρηματίας βρέθηκε με χειροπέδες στα χέρια και ο δικηγόρος του δήλωσε πως ο κ. Παπαχρήστος θα συνεργαστεί με τις αρχές, λέγοντας μάλιστα ότι θα συνεργαστεί όσο είναι δυνατό, καθώς πάσχει από αμνησία.
Πληροφορίες ωστόσο αναφέρουν ότι ο κ. Παπαχρήστος αντικατέστησε τον συνήγορό του, κάτι που πολλοί ερμηνεύουν ως αλλαγή υπερασπιστικής γραμμής.


Ο επιχειρηματίας οδηγείται με χειροπέδες στον ανακριτή:

Τα ονόματα της μίζας στα εξοπλιστικά: Απολογείται σήμερα ο επιχειρηματίας Δημήτρης Παπαχρήστος | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ