Αυτές οι γυναίκες εξαπατούσαν ηλικιωμένους σε όλη την Ελλάδα - iefimerida.gr

Αυτές οι γυναίκες εξαπατούσαν ηλικιωμένους σε όλη την Ελλάδα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επιχείρηση απάτης εις βάρος ηλικιωμένων στην Αττική και την επαρχία είχαν στήσει πατέρας και οι δύο γιοι του, μαζί με άλλα 13 άτομα, μεταξύ των οποίων και τέσσερις γυναίκες, τα στοιχεία και οι φωτογραφίες των οποίων δόθηκαν στη δημοσιότητα.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία από την Ασφάλεια Αθηνών, ενώ συνελήφθη και μία 26χρονη.
Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των συνεργών της.
Όπως προέκυψε από την πολύμηνη έρευνα, το κύκλωμα λειτουργούσε από τις αρχές του 2010 και είχε εξαπατήσει ηλικωμένους στην Αττική, στο Αγρίνιο, τη Μεσσηνία, τη Νάξο, το Ηράκλειο Κρήτης, την Τρίπολη, την Αχαϊα, τη Φωκίδα, τη Φθιώτιδα και την Αργολίδα.
Αφού εντόπιζαν τους ηλικιωμένους τους προσέγγιζαν και παριστάνοντας ότι ενεργούσαν για λογαριασμό συγγενών τους, τους άρπαζαν διάφορα ποσά χρημάτων.

Μέχρι στιγμής, έχει εξακριβωθεί ότι είχαν διαπράξει σαράντα τέσσερις (44) απάτες, κατά τις οποίες άρπαξαν 138.190 ευρώ.
Μετά από σχετική Διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, δίνονται στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες των μελών του κυκλώματος, οι οποίοι είναι:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ