Το Facebook λογόκρινε τους Nirvana! - iefimerida.gr

Το Facebook λογόκρινε τους Nirvana!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τελικά αυτό το Facebook δεν σταματάει ποτέ να μας εκπλήσσει. Εκτός από τις συνεχείς αλλαγές που δεν ικανοποιούν καθόλου τους χρήστες του, τα τρομερά μυαλά του Μαρκ Ζούκενμπεργκ αποφάσισαν να πάρουν άλλη μια απόφαση σταθμό. Απαγόρευσαν να αναδημοσιευτεί το περίφημο εξώφυλλο των Nirvana «Nevermind»!

Η σελίδα του συγκροτήματος στον διάσημο ιστιότοπο αποφάσισαν να αναδημοσιεύσουν το εξώφυλλο από τον διασημότερο δίσκο των Nirvana, με τον μπόμπιρα που είναι κάτω από το νερό και προσπαθεί να πιάσει το χαρτονόμισμα ενός δολαρίου. Αφορμή; Ο εορτασμός των 20 χρόνων από την πρώτη κυκλοφορία του δίσκου «σύμβολο», του διάσημου συγκροτήματος.

Όμως οι ιθύνοντες του Facebook, «κατέβασαν» την εικόνα επειδή παραβίαζε τους όρους χρήσης της διάσημης σελίδας!!! Συγκεκριμένα δήλωσαν: «Το Facebook δεν επιτρέπει τη δημοσίευση φωτογραφιών που επιτίθενται σε ανθρώπους ή ομάδες, ή περιέχουν γυμνό, χρήση ουσιών»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ