Η απίστευτη γκάφα των Village Cinemas: Οι άνθρωποι συνυπήρχαν με τους δεινοσαύρους σύμφωνα με περίληψη ταινίας [εικόνα] - iefimerida.gr

Η απίστευτη γκάφα των Village Cinemas: Οι άνθρωποι συνυπήρχαν με τους δεινοσαύρους σύμφωνα με περίληψη ταινίας [εικόνα]

Η απίστευτη γκάφα των Village Cinemas: Οι άνθρωποι συνυπήρχαν με τους δεινοσαύρο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι παιδικές ταινίες σχεδόν πάντα αποτελούνται από φανταστικά γεγονότα, παραμυθένιες περιπέτειες και μύθους που είναι ικανοί να συναρπάσουν κάθε παιδί μικρής ηλικίας. Είναι πολύ ωραίο, διανύοντας τα πρώτα του χρόνια, ένα παιδί να «εκπαιδεύει» τη φαντασία του μέσα από τα εξωπραγματικά γεγονότα των παιδικών ταινιών. Ωστόσο, στην περίληψη μιας τέτοιας ταινίας θα ήταν καλύτερο να διαχωρίζεται το πραγματικό στοιχείο από το φανταστικό.

Στην περίληψη της ταινίας «Περπατώντας με τους δεινοσαύρους», έγινε μια μικρή γκάφα αφού κατά τα λεγόμενα των υπευθύνων του Village, οι άνθρωποι έχουν συνυπάρξει με τους δεινοσαύρους. Αυτό βέβαια είναι ένα μεγάλο ιστορικό λάθος αφού υπάρχει ένα χάσμα πολλών εκατομμυρίων ετών μεταξύ της εξαφάνισης των δεινοσαύρων και της εμφάνισης του ανθρώπινου είδους στο πλανήτη.

Συγκεκριμένα, η περίληψη της ταινίας λέει: «Για πρώτη φορά στην ιστορία του κινηματογράφου, θα μπορεί κάποιος να δει πραγματικά, αλλά και να νιώσει την αίσθηση που είχαν οι άνθρωποι όταν συνυπήρχαν στον πλανήτη με αληθινούς δεινόσαυρους. Το «Περπατώντας Με Τους Δεινόσαυρους» δεν είναι μια απλή ταινία αλλά μια απόλυτα καθηλωτική κινηματογραφική εμπειρία.».

Δείτε τη φωτογραφία από την ιστοσελίδα των διάσημων κινηματογράφων:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ