Τα καλύτερα φεστιβάλ του Γενάρη: Γιορτές και εκδηλώσεις σε όλο τον κόσμο - iefimerida.gr

Τα καλύτερα φεστιβάλ του Γενάρη: Γιορτές και εκδηλώσεις σε όλο τον κόσμο

Τα καλύτερα φεστιβάλ του Γενάρη: Γιορτές και εκδηλώσεις σε όλο τον κόσμο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η καινούργια χρονιά μπήκε και επίσημα και ο πρώτος μήνας του 2014 επιφυλάσσει αρκετές εκπλήξεις για τους φαν των ταξιδιών. Πολύχρωμα φεστιβάλ και εκδηλώσεις σε όλο τον κόσμο «χρωματίζουν» τον παγωμένο Γενάρη δίνοντας μία καλή αφορμή να κάνετε το γύρο του κόσμου σε ένα μήνα.

Το Καρναβάλι των τροβαδούρων – Κέηπ Τάουν (2 Ιανουαρίου)
Ενα ετήσιο φεστιβάλ που περιλαμβάνει μουσική και χορό, και κορυφώνεται με την παρέλαση των πολύχρωμων μασκαρεμένων τροβαδούρων.

Ημέρα της Αυστραλίας – Σίδνεϊ (26 Ιανουαρίου)
Δεν χρειάζεται να είστε Αυστραλός για να διασκεδάσετε την Ημέρα της Αυστραλίας που γίνεται κάθε χρόνο στο Λιμάνι του Σίδνεϊ και περιλαμβάνει μία εντυπωσιακή «παρέλαση» πλοίων.

Καρναβάλι του Κεμπέκ – Γαλλικός Καναδάς (31 Ιανουαρίου – 16 Φεβρουαρίου)
Πρόκειται για το μεγαλύτερο χειμερινό καρναβάλι στον κόσμο. Γλυπτά από χιόνι, παρελάσεις και αγώνες με έλκηθρα που σέρνουν χάσκι, είναι μόλις ένα μέρος της διασκέδασης που σας περιμένει κατά τη διάρκεια αυτής της εκδήλωσης.

Winterskol – Ασπεν, Κολοράντο (9 με 12 Ιανουαρίου)
Η 63η τετραήμερη γιορτή περιλαμβάνει ένα διαγωνισμό γλυπτών από χιόνι, ζωντανή μουσική και πυροτεχνήματα.

Κέλτικο Φεστιβάλ – Γλασκώβη (16 Ιανουαρίου με 2 Φεβρουαρίου)
Περισσότεροι από 2.000 καλλιτέχνες ενώνονται για να γιορτάσουν την κέλτικη μουσική και το πώς έχει επηρρεάσει άλλους πολιτισμούς σε όλο τον κόσμο.

Φεστιβάλ Ati – Atihan - Φιλιππίνες (10 με 19 Ιανουαρίου)
Πρόκειται για το μεγαλύτερο φεστιβάλ της χώρας. Οι ντόπιοι ντυμένοι με παραδοσιακές φορεσιές των φυλών vie κάνουν εορταστική παρέλαση στους δρόμους της Kalibo και του νησιού Panay, ενώ η μουσική και ο χορός δεν έχουν τέλος.

Φεστιβάλ Κινηματογράφου Sundance – Γιούτα (16 με 26 Ιανουαρίου)
Κάθε χρόνο , χιλιάδες σινεφίλ συναντιούνται στο Park City της Γιούτα για δέκα ημέρες στα πλαίσια του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Sundance με 200 ανεξάρτητες προβολές ταινιών κάθε είδους.

Carnaval de Negros y Blancos – Πάστο, Κολομβία (28 Δεκεμβρίου με 6 Ιανουαρίου)
Αγκαλιάστε τις πολιτιστικές διαφορές και βαφτείτε με έντονα χρώματα για να απολαύστε αυτό το εντυπωσιακό πολύχρωμο καρναβάλι.

Φεστιβάλ Χαρταετών - Τζαϊπούρ (14 με 16 Ιανουαρίου)
Χιλιάδες πολύχρωμοι χαρταετοί αιωρείται πάνω από την πρωτεύουσα του Ρατζαστάν . Το φεστιβάλ, το οποίο συμπίπτει με το ινδουιστικό φεστιβάλ συγκομιδής , Makar Sankranti , διαθέτει επίσης πάγκους με τρόφιμα, πολιτιστικές εκδηλώσεις και ειδική βραδιά επιδείξης φωτεινών χαρταετών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ φεστιβάλ Κόσμος εκδηλώσεις Γενάρης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ