Ποιο μέλος της βασιλικής οικογένειας έφαγε «πόρτα» τα Χριστούγεννα -Δεν το ήθελε η Ελισάβετ στα πόδια της - iefimerida.gr

Ποιο μέλος της βασιλικής οικογένειας έφαγε «πόρτα» τα Χριστούγεννα -Δεν το ήθελε η Ελισάβετ στα πόδια της

Ποιο μέλος της βασιλικής οικογένειας έφαγε «πόρτα» τα Χριστούγεννα -Δεν το ήθελε
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν και είναι ημέρες γιορτών, κάτι που πάντα δημιουργεί ένα κλίμα... αγάπης, αυτό δεν εμπόδισε την βασίλισσα Ελισάβετ να αποκλείσει ένα «μέλος» της οικογένειας των «γαλαζοαίματων» από τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Αυτός που έφαγε... πόρτα από την οικοδέσποινα ήταν ο Λούπο, ο σκύλος του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον για τον οποίο δόθηκε ρητή εντολή να μην εμφανιστεί στη γιορτή. Η Ελισάβετ δεν μπορεί να κατηγορηθεί για τα αντι-φιλοζωικά αισθήματά της, αλλά φαίνεται πως υπήρχε σοβαρός λόγος για το συγκεκριμένο αποκλεισμό.

Η βασίλισσα έχει και η ίδια αρκετά σκυλιά, μόνο που όπως αναφέρει η Telegraph, αυτά δεν είναι ιδιαίτερα φιλόξενα. Στο παρελθόν έχουν επιτεθεί τόσο σε κατοικίδια καλεσμένων της Ελισάβετ, όσο και σε ανθρώπους. Για να αποφύγει λοιπόν τα... δράματα μέσα στις γιορτές, η βασίλισσα προτίμησε να μην προκαλέσει ένα ακόμη αντίστοιχο δυσάρεστο περιστατικό φέρνοντας έναν τετράποδο καλεσμένο στο παλάτι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ