Ο Γιουσέιν Μπολτ ντύθηκε γυναίκα, μπέμπης και παππούς -Επαιξε όλους τους ρόλους σε απολαυστική διαφήμιση [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Γιουσέιν Μπολτ ντύθηκε γυναίκα, μπέμπης και παππούς -Επαιξε όλους τους ρόλους σε απολαυστική διαφήμιση [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πώς ήταν ο Γιουσέιν Μπολτ μικρός; Ασταμάτητος, όπως φαντάζονται πολλοί και επιβεβαιώνει η μητέρα του. Πώς θα ήταν όμως ο ταχύτερος άνθρωπος στον κόσμο ως... γυναίκα; Και πώς θα μοιάζει σε μερικές δεκαετίες; Ενα απολαυστικό νέο διαφημιστικό σποτ δίνει απάντηση και στα τρία ερωτήματα.

Πρόκειται για ένα βίντεο στο οποίο ο Τζαμαϊκανός παγκόσμιος ρέκορντμαν των σπριντ υποδύεται όλους τους ρόλους. Τον εαυτό του, έναν έφηβο που έχει μανία με τα video game- κάτι που ισχύει απόλυτα για τον Μπολτ έως και σήμερα- έναν... ερωτιάρη ηλικιωμένο, ένα μωρό και τη σύζυγό του.

Πέρα από το γέλιο που προκαλεί ο Ολυμπιονίκης ντυμένος ως γυναίκα, το σενάριο του διαφημιστικού περιλαμβάνει και μία... προδοσία. Η «σύζυγός» του δηλώνει πως αγαπημένος της αθλητής δεν είναι ο «κύριος» του σπιτιού, αλλά ο Μο Φάρα, ο Βρετανός Ολυμπιονίκης των μεγάλων αποστάσεων! Η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά; Η οικογένεια ζει στον αριθμό 958, όσο είναι και το παγκόσμιο ρεκόρ των 100 μέτρων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ