Ο Σχοινάς απαντά στις κατηγορίες περί φοροδιαφυγής: Εχω συμβόλαιο και είμαι νόμιμος - iefimerida.gr

Ο Σχοινάς απαντά στις κατηγορίες περί φοροδιαφυγής: Εχω συμβόλαιο και είμαι νόμιμος

Ο Σχοινάς απαντά στα περί φοροδιαφυγής: Εχω συμβόλαιο και είμαι νόμιμος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Διονύσης Σχοινάς μετά τον σάλο που ξέσπασε πως δεν είχε συμβόλαιο με το κέντρο διασκέδασης στο Κολωνάκι, το οποίο μετά από έλεγχο διαπιστώθηκε πως λειτουργούσε παράνομα, θέλησε να απαντήσει και να το διαψεύσει.Οπως γράφει το star ο τραγουδιστής είπε «Θέμα συζήτησης στα κανάλια ήταν σήμερα το συμβόλαιό μου με την επιχείρηση του 4711. Για αυτό εγώ ξεκαθαρίζω τη θέση μου δηλώνοντας ότι φυσικά και υπέγραψα συμβόλαιο πριν από την έναρξη των εμφανίσεων μου. Είναι δυνατόν; Είμαι καθ' όλα νόμιμος και ενοχλούμαι που εμπλέκεται σε μια τέτοια υπόθεση το όνομά μου».

Συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ ανέφερε ότι οι άνδρες της Οικονομικής Αστυνομίας κατά τη διάρκεια ελέγχου σε κέντρο διασκέδασης στο Κολωνάκι, διαπίστωσαν πως λειτουργούσε δίχως άδεια, αλλά και ότι δεν είχαν κόψει αποδείξεις αξίας 4.262,65 ευρώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ