Η Porsche 911 τζιπ θα είναι μια πολύ μεγάλη έκπληξη - iefimerida.gr

Η Porsche 911 τζιπ θα είναι μια πολύ μεγάλη έκπληξη

Η Porsche 911 τζιπ θα είναι μια πολύ μεγάλη έκπληξη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Porsche δεν συνηθίζει να παρουσιάζει πρωτότυπα του εμβληματικού της μοντέλου, της 911, αλλά όπως δείχνουν τα πράγματα αυτήν τη φορά θα κάνει μια εξαίρεση και στην έκθεση του Πεκίνου τον ερχόμενο Απρίλιο θα εμφανίσει το concept 911 Safari.

Tο οποίο, όπως λένε οι φήμες, θα περάσει στην κανονική παραγωγή το 2016 και θα είναι το τρίτο τζιπ της μάρκας, μετά τις Macan και Cayenne. Η 911 SUV ή μάλλον ακριβέστερα crossover θα έχει μεν την κλασική εμφάνιση αλλά με αυξημένη απόσταση από το έδαφος και κάποιες αισθητικές ιδιαιτερότητες που δεν θα αλλοιώνουν όμως το σχήμα. Παράλληλα οι μηχανικοί της Porsche φιλοδοξούν τόσο οι επιδόσεις όσο και τα δυναμικά χαρακτηριστικά να παραμείνουν στην ουσία αναλλοίωτα.

Μια αρχική γεύση της υπερυψωμένης 911 τζιπ δίνουν πάντως οι εικόνες των παλαιότερων μοντέλων που μετείχαν στο Ράλι Σαφάρι στη δεκαετία του '70 –από αυτές τις συμμετοχές προκύπτει και το όνομα Safari για το πρωτότυπο- αλλά και της 959 στο Παρίσι Ντακάρ το 1985, όπου ξεχώρισε με την τελική της των 240+ χλμ./ ώρα την άμμο.
Από κει και πέρα το βέβαια είναι ότι το SUV με βάση την 911 θα είναι ακόμα πιο ακριβό σε σχέση με το iconic σπορ μοντέλο όσο και σε σχέση με την Cayenne.

Η Porsche 911 τζιπ θα είναι μια πολύ μεγάλη έκπληξη | iefimerida.gr 0
Η Porsche 911 τζιπ θα είναι μια πολύ μεγάλη έκπληξη | iefimerida.gr 1
Η Porsche 911 τζιπ θα είναι μια πολύ μεγάλη έκπληξη | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ