Μαξιλαροπόλεμος παντού! - iefimerida.gr

Μαξιλαροπόλεμος παντού!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την Κυριακή 3 Απριλίου ήταν η παγκόσμια ημέρα μαξιλαροπόλεμου και η συμμετοχή των πόλεων από όλο τον κόσμο ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.

Περισσότερες από 130 χώρες σε όλο τον κόσμο συμμετείχαν στην 4η παγκόσμια ημέρα μαξιλαροπόλεμου που είχε οριστεί για την Κυριακή 3 Απριλίου. Άνθρωποι κάθε ηλικίας και εθνικότητας κατέβηκαν σε κεντρικές πλατείες των πόλεών τους και επιδόθηκαν σε έναν ανελέητο μαξιλαροπόλεμο αποδεικνύοντας ότι το γέλιο και το παιχνίδι είναι το καλύτερο αντίδοτο στην παγκόσμια κρίση και τη μιζέρια που αυτή συνεπάγεται. Από το Λονδίνο μέχρι την Αδελαΐδα και από την Ατλάντα και το Μπουένος Άιρες μέχρι τη Σεούλ ο νεοσύστατος θεσμός βρήκε ανταπόκριση παντού. Εδώ θα βρείτε την επίσημη ιστοσελίδα του θεσμού και όλες τις πόλεις που συμμετείχαν φέτος. Δείτε και photos από τους μαξιλαροπόλεμους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ