Το 2014 το Χόλιγουντ στρέφεται στη Βίβλο: 4 ταινίες με την ελπίδα να γυρίσει ο κόσμος στο σινεμά - iefimerida.gr

Το 2014 το Χόλιγουντ στρέφεται στη Βίβλο: 4 ταινίες με την ελπίδα να γυρίσει ο κόσμος στο σινεμά

Το 2014 το Χόλιγουντ στρέφεται στη Βίβλο: 4 ταινίες με την ελπίδα να γυρίσει ο κ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στροφή στο... Θεό αναμένεται να κάνει η βιομηχανία του κινηματογράφου, καθώς τέσσερις ταινίες με θρησκευτικό περιεχόμενο και την κρυφή ελπίδα να επιστρέψει ο κόσμος στα σινεμά θα βγουν στις αίθουσες.

Βιβλικοί χαρακτήρες όπως ο Νώε, η Παναγία και ο ίδιος ο Ιησούς πρωταγωνιστούν σε μεγάλες παραγωγές που θα μας απασχολήσουν.

Στο «Νώε» που βγαίνει στις αίθουσες τον Μάριο ο Ράσελ Κρόου πρωταγωνιστεί με την Εμα Γουάτσον, ενώ ο Κρίστιαν Μπέιλ θα υποδυθεί τον Μωυσή στην «Εξοδο» του Ρίντλεϊ Σκοτ.

Ακόμη μια ταινία με τον τίτλο «Θεοί και Βασιλείς» αναφέρεται στην ζωή του Μωυσή, ενώ και η ταινία «Ο Γιός του Θεού» που πραγματεύεται τη ζωή του Ιησού αναμένεται να μας απασχολήσει.

Ξεχωριστή θέση στην λίστα αυτή κατέχει η ταινία «Mary Mother of Christ» στην οποία η 16χρονη, Ισραηλινή Οντέγια Ρας υποδύεται την Παναγία.

Οι σκηνοθέτες προσκαλούν πάστορες και ιερείς να παρακολουθήσουν τις ταινίες τους σε ιδιωτική προβολή προτού αυτές κυκλοφορήσουν στους κινηματογράφους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ