H... πρωτοχρονιάτικη μίζα του 2010 -Τι ξέχασαν στο βίντεο που ενοχοποιεί τον Τομπούλογλου [βίντεο] - iefimerida.gr

H... πρωτοχρονιάτικη μίζα του 2010 -Τι ξέχασαν στο βίντεο που ενοχοποιεί τον Τομπούλογλου [βίντεο]

H... πρωτοχρονιάτικη μίζα του 2010 -Τι ξέχασαν στο βίντεο που ενοχοποιεί τον Τομ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τις τελευταίες ώρες ήρθε στο φως της δημοσιότητας το βίντεο που «καίει» τον Χάρη Τομπούλογλου. Εκείνο στο οποίο ο πρώην πλέον πρόεδρος του Νοσοκομείου «Αγλαΐα Κυριακού» εμφανίζεται να λαμβάνει το φάκελο με τη μίζα των 25.000 ευρώ. Καταγράφοντας όμως το επίμαχο ραντεβού, που θα αποδείκνυε την ενοχή του, οι αρχές ξέχασαν μία μικρή λεπτομέρεια.

Σύμφωνα με την ένδειξη της κάμερας, το ραντεβού με τον μεσάζοντα, μέσω του οποίου έλαβε ο κ. Τομπούλογλου τη μίζα των 25.000 ευρώ από διαφημιστική εταιρεία- συνάντηση για την οποία βέβαια είχε ειδοποιηθεί η αστυνομία και καταγράφονταν τα πάντα- έγινε την πρώτη ώρα του 2010. Συγκεκριμένα, στις 00:43, την 1η Ιανουαρίου εκείνης της χρονιάς.

Βέβαια, πρόκειται απλά για μία μικρή παράλειψη. Το ραντεβού έγινε την παραμονή των Χριστουγέννων, οπότε και συνελήφθη ο κ. Τομπούλογλου, απλά κανείς δεν θυμήθηκε να ρυθμίσει την κάμερα στη συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα όταν «έγραφε» το βίντεο που δημοσιοποίησε το «Εθνος».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ