Τα ζώδια της Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Ένα Σαββατοκύριακο αρκετά αντιφατικό, όπως είναι και γενικότερα η ζωή σας. Από τη μια σήμερα Παρασκευή, η Σελήνη που είναι απέναντι από το ζώδιο σας δημιουργεί την ανάγκη να έρθετε πιο κοντά στον σύντροφο σας ή τους συνεργάτες. Όμως, η παρουσία του Άρη στο Ζυγό δημιουργεί εντάσεις για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, σχέσεις και συνεργασίες διαταράσσονται ειδικά αν είστε γεννημένοι προς το τέλος Μαρτίου, αρχές Απριλίου. Ο Ουρανός ο οποίος βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο και επηρεάζει εσάς που είστε γεννημένοι μετά τις 29 δημιουργεί μια κάποια επαναστατική τάση η οποία αυτές τις μέρες θα πραγματοποιηθεί. Έτσι στον επαγγελματικό ή κοινωνικό σας χώρο εσείς που είστε γεννημένοι αυτές τις ημερομηνίες θα πρέπει να προσέχετε ιδιαίτερα και όχι μόνο, γιατί ενδεχομένως να έχετε πλανήτες σε αυτό το σημείο. Έτσι λοιπόν οτιδήποτε έχει σχέση με τον σύντροφο σας, τους συνεργάτες αλλά και γενικότερα με πρόσωπα κύρους θα πρέπει να προσέχετε. Αποφύγετε επικίνδυνα σπορ και περάστε ένα ήρεμο Σαββατοκύριακο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Σάββατο και Κυριακή που η Σελήνη περνά στον Σκορπιό ένα οικονομικό θέμα το οποίο μπορεί να έχει σχέση με την οικογένεια ή με την ακίνητη περιουσία θα μπορούσε να βρει λύση όσο και αν σας φορτίζει. Η ανάδρομη Αφροδίτη επηρεάζει εσάς που είστε γεννημένοι γύρω στις 17 του μηνός φέρνοντας στο προσκήνιο σχέσεις οι οποίες είναι από τα παλιά, ή αναθεωρείτε κάποιες απόψεις πάνω στη κοινωνική και επαγγελματική σας ζωή. Ο Δίας ο οποίος βρίσκεται στον Καρκίνο ενδεχομένως να φέρει θέματα - για αρκετό καιρό- που έχουν σχέση με την ακίνητη περιουσία. Όμως μια δόση υπερβολής σας έχει καταλάβει, ιδιαίτερα εσάς που είστε γεννημένοι περίπου στις 20 Απριλίου. Έτσι λοιπόν, προσπαθήστε να περάσετε ένα ήρεμο Σαββατοκύριακο χωρίς πιέσεις , εντάσεις και πάνω από όλα φροντίστε πρόσωπα της οικογένειας σας και μάλιστα πρόσωπα νεαρά. Θέματα που έχουν σχέση με την εργασία φροντίστε να τα βάλετε σε τάξη χωρίς πιέσεις.

Ταύρος

Η παρουσία του Ερμή και του Ήλιου στον Αιγόκερω, αλλά και των Αφροδίτη –Πλούτωνα - τέσσερεις πλανήτες στον Αιγόκερω-, σημαίνει ότι μπαίνετε σε μια περίοδο όπου τα ταξίδια στο εξωτερικό, επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά, νομικά διαδικαστικά θέματα ακόμα και για σας τους σπουδαστές έρχονται στο προσκήνιο. Όμως αυτό το Σαββατοκύριακο ενδεχομένως να πάρουν έναν άλλο δρόμο, κάτι να αλλάξει γενικότερα στην πορεία των θεμάτων αυτών και αυτό να σας φορτίσει. Η παρουσία του Άρη στον Ζυγό δημιουργεί για πολύ καιρό θέματα τα οποία έχουν σχέση με την εργασία ή ακόμα και με την υγεία. Ξεκουραστείτε, προσπαθήστε να περάσετε ήρεμα. Το Σάββατο και την Κυριακή η παρουσία της Σελήνης στον Σκορπιό, όπου βρίσκεται απέναντι σας ο Κρόνος, που σημαίνει ότι σχέσεις και συνεργασίες ταλανίζονται ή περνάνε από μια διεργασία, ειδικά για σας που είστε γεννημένοι γύρω στις 10-11-12 του μηνός επανέρχονται στο προσκήνιο. Ακόμη και μια μικρή κουβέντα, μια μικρή δυσαρμονία θα μπορούσε να πάρει μεγάλες διαστάσεις. Θυμηθείτε ότι ενώ ο Κρόνος δεν φέρνει ευχάριστα αποτελέσματα σε σχέσεις και συνεργασίες, επειδή ευνοείται αυτόν τον καιρό από τον Δία, αν δεν δείξετε μια πιεστική κατάσταση και δεν επιμένετε με πείσμα πράγμα που χαρακτηρίζει το ζώδιο σας το σύντροφο σας ή τους συνεργάτες , θα μπορούσε να παρακαμφθούν όλες αυτές οι παρεξηγήσεις αφού ο Δίας ευνοεί από τώρα και μέχρι την άνοιξη, το καλοκαίρι και δίνει κάποιες λύσεις. Άρα λοιπόν και αυτό το Σαββατοκύριακο χαμηλώστε τους τόνους και αποφύγετε να έρθετε σε σύγκρουση με τον σύντροφο σας ή τους συνεργάτες. Προσέχετε ηλικιωμένους της οικογένειας σας και πάνω από όλα την υγεία σας. Υπάρχει άγχος για τον επαγγελματικό χώρο που αυτόν τον καιρό φαίνεται να είναι σε έξαρση, όμως σιγά σιγά αυτά επιλύονται. Σε ιδιαίτερα καλή φάση είσαστε εσείς που είστε γεννημένοι 21-23 του μηνός. Ο Ποσειδώνας πλανήτης του ονείρου, της φαντασίας αλλά και του έρωτα, του ρομαντικού έρωτα, ευνοεί ιδιαίτερα τις ημερομηνίες γέννησης σας. Μπορεί φίλοι να είναι κοντά σας, η από το φιλικό περιβάλλον, από το κοινωνικό περιβάλλον μπορεί να γνωρίσετε ανθρώπους οι οποίοι σας βοηθούν. Αν είστε καλλιτέχνες, παίκτες ενδεχομένως να έχετε ιδιαίτερη έμπνευση η οποία θα σας οδηγήσει σε επιτυχία. Η ανάδρομη Αφροδίτη που είναι κυβερνήτης σας άρα σας αντιπροσωπεύει, επηρεάζει εσάς που είστε γεννημένοι γύρω στις 18 του μηνός. Εσείς ή βλέπετε να καθυστερούν κάποια σχέδια σε σχέση με τα αγαπημένα πρόσωπα, ή με ένα ταξίδι, ή μπλέκονται στη ζωή σας άνθρωποι από τα παλιά. Επειδή ο Κρόνος σας επηρεάζει, προσέχετε μήπως στις ήδη υπάρχουσες καταστάσεις εμπλακούν νέα πρόσωπα και στην κυριολεξία, μπλέξετε τη ζωή σας. Έτσι αυτό το Σαββατοκύριακο προσπαθήστε να χαρείτε με τα αγαπημένα πρόσωπα. Αν πρόκειται να ταξιδέψετε βεβαιωθείτε ότι έχετε ολοκληρώσει όλες τις διατυπώσεις ώστε να μην παρουσιαστούν ανεπιθύμητες καταστάσεις. Πάνω από όλα ,μην κάνετε επικίνδυνα σπορ και επικίνδυνες συζητήσεις που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε ακραίες καταστάσεις.

Δίδυμοι

Για σας τους Διδύμους η περίοδος αυτή είναι εντελώς αντιφατική. Από τη μια κάποιες αλλαγές έρχονται για σας που είστε γεννημένοι γύρω στο τέλος Μαΐου. Φίλοι μπορούν να αλλάξουν εντελώς τη ζωή σας , να μπουν νέα πρόσωπα τα οποία σας χαροποιούν, είναι μια ευχάριστη όψη αυτή, η οποία μάλιστα θα ολοκληρωθεί το καλοκαίρι. Για σας όμως που είστε γεννημένοι 22 -23-24 του μηνός ο Ποσειδώνας δείχνει λαθεμένους δρόμους. Έτσι, είτε στον επαγγελματικό σας χώρο μπορείτε να κάνετε λάθος είτε στις διαπροσωπικές σας σχέσεις μπορεί να ζείτε ένα παραμύθι, αλλά είναι λαθεμένο. Με τα παιδιά ή γενικότερα τον ερωτικό σας σύντροφο, αποφύγετε να έχετε διενέξεις. Η παρουσία του Ερμή και του Ήλιου στον Αιγόκερω, μπορεί να δείχνει ότι έχετε έγνοια είτε για ένα οικονομικό θέμα, ή γενικότερα και για θέματα υγείας. Προσοχή δεν ευνοούνται συζητήσεις πικρές αυτόν τον καιρό, προσέξτε πως χειρίζεστε το λόγο, και προσέχετε αγαπημένα πρόσωπα τα οποία μπορεί να σας έχουν ανάγκη. Ηρεμήστε αυτό το Σαββατοκύριακο , η Παρασκευή είναι μια καλή μέρα για να έρθετε πιο κοντά στους αγαπημένους σας. Το Σαββατοκύριακο ξεκουραστείτε, ασχοληθείτε με την υγεία σας γιατί μάλλον είστε κουρασμένοι. Όμως ο Δίας ο οποίος βρίσκεται στον Καρκίνο, θα ευνοήσει τα οικονομικά και αν ακόμη δεν διαφαίνεται τώρα, από την άνοιξη θα διαφανεί, επίσης λύνει βοηθάει και σε προβλήματα υγείας ή εργασίας τα οποία ενδεχομένως να έχετε.

Καρκίνος

ΓΓια σας τους Καρκίνους είναι ένα Σαββατοκύριακο περίεργο, μάλλον είναι μια περίοδος κάπως περίεργη , οι σχέσεις και οι συνεργασίες περνούν από διάφορες εναλλαγές. Από τη μία ο Δίας μπορεί να ευνοεί τα σχέδια σας και να φέρνει στην επιφάνεια ανθρώπους οι οποίοι μπορούν να σας βοηθήσουν, από την άλλη όμως, όπως αυτό το Σαββατοκύριακο μπορεί να φέρει και διενέξεις, ειδικά για σας που είστε γεννημένοι προς το τέλος Ιουνίου με αρχές Ιουλίου. Όσοι είστε γεννημένοι αυτές τις ημερομηνίες, ήδη γνωρίζετε ότι οι σχέσεις σας με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες είναι ιδιαίτερα τεταμένες. Μπορεί να ζείτε είτε έναν μεγάλο έρωτα, είτε μια μεγάλη κρίση την οποία θα πρέπει ουσιαστικά να προσπαθήσετε να αποφύγετε. Έτσι σε αυτό το Σαββατοκύριακο υπάρχει μι αρκετά μεγάλη ένταση. Οικογενειακά θέματα έρχονται στο προσκήνιο, άλλοι θα μετακινηθείτε από το σπίτι, άλλοι θα κάνετε πράγματα μέσα στο σπίτι τα οποία όμως μπορεί να ενοχλήσουν τους άλλους. Σάββατο και Κυριακή, το πέρασμα της Σελήνης στον Σκορπιό, θα μπορούσε να είναι ιδιαίτερα ιδανική για να έρθετε πιο κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να δείτε τα θέματα να ηρεμούν. Πάντως γενικότερα προσπαθήστε να είστε ήρεμοι, να αποφύγετε εντάσεις, επικίνδυνα σπορ και επικίνδυνες καταστάσεις οι οποίες θα μπορούσαν να σας οδηγήσουν σε αποδιοργάνωση. Εσείς που είστε γεννημένοι γύρω στις 20 του μηνός, με την Αφροδίτη ανάδρομη απέναντι από το ζώδιο σας μπορεί να σκέφτεστε παλιές υποθέσεις, να αναθεωρείτε σχέσεις και συνεργασίες και γενικά να μπερδεύεστε στη συναισθηματική σας ζωή. Πολλοί Καρκίνοι αυτό τον καιρό, είναι έτοιμοι να αντιδράσουν. Ενώ είστε ζώδια τα οποία θέλετε να διαφυλάξετε αυτά που έχετε, ενδεχομένως αυτόν τον καιρό να είστε επαναστατημένοι και αν προκύψουν νέα πρόσωπα στη ζωή σας καταλαβαίνετε ότι μπορεί να αλλάξουν πολλά. Γενικότερα λοιπόν, ηρεμήστε, χαλαρώστε, ανοίξτε δρόμους για νέα δεδομένα τα οποία έρχονται. Ευτυχώς ο Δίας ο οποίος βρίσκεται στο ζώδιο σας και θα παραμείνει μέχρι το καλοκαίρι, πολλά πράγματα θα μπορούσε να τα διορθώσει.

Λέων

Εσείς τα Λιοντάρια που είστε ζώδια τα οποία είστε ταγμένα για χαρά, διασκέδαση, έρωτα κάτι έχει αλλάξει στη σκέψη σας αυτόν τον καιρό, ο χώρος της εργασίας είναι πάρα πολύ σημαντικός για εσάς, ενδεχομένως να σκέφτεστε πολλά πάνω στην εργασία ή ακόμα και στην δουλειά. Έτσι λοιπόν ενώ είναι μια περίοδος κατά την οποία σκέφτεστε πολύ αυτά, τις ημέρες αυτές δεν ευνοείται μία οριστική λύση. Μπορεί να υπάρχουν δεδομένα τα οποία ενδεχομένως να έρχονται ως προς την εργασία ( ή την υγεία) όμως υπάρχει κάτι το οποίο αλλάζει ή δυσκολεύει την κατάσταση. Άρα λοιπόν, αυτό το Σαββατοκύριακο ασχοληθείτε λίγο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, μείνετε να σκεφτείτε και μην παίρνετε οριστικές αποφάσεις. Το Σάββατο και την Κυριακή η παρουσία της Σελήνης στον Σκορπιό, δείχνει ότι θα ήσαστε με τα πρόσωπα της οικογένειας σας. Βέβαια εσείς που είστε γεννημένοι γύρω στις 13 του μηνός Αυγούστου (λίγο πριν, λίγο μετά), προσέχετε ηλικιωμένα πρόσωπα της οικογένειας σας, αλλά και την δική σας υγεία. Αφήστε λοιπόν αυτό το Σαββατοκύριακο να περάσει ήρεμο, χαλαρό χωρίς να φέρετε στην επιφάνεια υποθέσεις οι οποίες θα μπορούσαν να δημιουργήσουν εντάσεις

Παρθένος

Για σας τους Παρθένους, ένας συνωστισμός πλανητών στον Αιγόκερω, μιλάει για ενασχόληση με τα παιδιά ή τον ερωτικό σύντροφο. Όμως αυτό το Σαββατοκύριακο μπορεί να υπάρξουν κάποιες διενέξεις οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν κίνητρο τα οικονομικά. Αυτόν τον καιρό τα οικονομικά, και για αρκετό καιρό θα σας απασχολούν και μπορεί να φέρουν κάποια ρήγματα στις σχέσεις σας. Όμως και ενώ θα πρέπει να προσέχετε ιδιαίτερα Σάββατο και Κυριακή, ο Δίας ευνοεί σιγά-σιγά τα σχέδια σας, μπορεί φίλοι να σας βοηθούν. Αν είστε γεννημένοι γύρω στις του μηνός Σεπτεμβρίου μπορεί να βρείτε φίλους ή συγγενείς οι οποίοι να σας βοηθήσουν και γενικά από την άνοιξη να είναι πολύ καλύτερα. Ο Κρόνος ό οποίος είναι ο φόβος και ο τρόμος των ζωδίων για σας αυτή την περίοδο είναι ευνοϊκός. Αυτό σημαίνει ότι συγγενείς και φίλοι μπορεί να σας βοηθήσουν. Το Σαββατοκύριακο, ή θα κάνετε μια μικρή διαδρομή, ή θα δείτε αγαπημένα πρόσωπα. Γενικότερα όμως, μην εμμένετε στις απόψεις σας, αποφύγετε να ανακατέψετε οικονομικά και συναισθηματικά ώστε να περάσουν αυτές οι κάπως κρίσιμες μέρες. Εσείς που είστε γεννημένοι γύρω στις 20 περίπου Σεπτεμβρίου, βλέπετε τα σχέδια σας πάνω στα συναισθηματικά να αλλάζουν. Ή εσείς αλλάζετε απόψεις πάνω στη συναισθηματική σας ζωή, ή μετανιώνετε για κάτι, ή επιστρέφει κάτι από τα παλιά το οποίο μπορεί και να σας αναστατώσει. Την περίοδο αυτή γενικά, πρέπει να προσέχετε τα οικονομικά, αλλά και την υγεία.

Ζυγός

Εσείς οι Ζυγοί ασχολείστε πάρα πολύ αυτόν τον καιρό, με την ακίνητη σας περιουσία και με την οικογένεια. Όμως πολλά περίεργα πράγματα μπορεί να συμβαίνουν εκεί, από τη μία μπορεί να έρχεστε σε σύγκρουση για ένα οικονομικό θέμα, από την άλλη με τα παιδιά ή τον ερωτικό σύντροφο, ενδεχομένως να έχετε ορισμένες διενέξεις. Περισσότερο επηρεάζεστε εσείς που είστε γεννημένοι τις πρώτες μέρες του Οκτωβρίου και μάλιστα για αρκετό καιρό. Έτσι, αποφύγετε αυτό το Σαββατοκύριακο να κάνετε συζητήσεις που καίνε, μείνετε κοντά σε πρόσωπα της οικογένειας σας που μπορεί να σας έχουν ανάγκη και ηρεμήστε λίγο. Εσείς οι οποίοι είστε το ζώδιο της ηρεμίας και της ισορροπίας , αυτόν τον καιρό διάγετε μια περίοδο επαναστατική θα μπορούσα να πω, ειδικά αν είστε γεννημένοι αρχές Οκτώβρη. Κάτι θέλετε να αλλάξετε, έτσι με τον σύντροφο σας ή τους συνεργάτες ενδεχομένως να δημιουργούνται διάφορε καταστάσεις, οι οποίες αυτές τις μέρες θα γίνουν πολύ μεγαλύτερες. Σαββατοκύριακο ασχοληθείτε με ένα οικονομικό θέμα. Στον επαγγελματικό χώρο ή κοινωνικό / γάμο τα πράγματα ενδεχομένως να παρουσιάζουν μια βελτίωση, αλλά και σεις νοιώθετε μια υπερβολή, ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στις 9 του μηνός. Αν είστε επιχειρηματίες, μετρήστε πάρα πολύ καλά τα δεδομένα ώστε να προχωρήσετε σε ενός είδους επένδυση. Η Αφροδίτη δικός σας κυβερνήτης είναι ανάδρομη, επηρεάζει περισσότερο εσάς που είστε γεννημένοι γύρω στις 20 του μηνός. Μπορεί να μετανιώσετε για κάποια έξοδα που κάνατε, να υπάρχουν έξοδα για τ ο σπίτι και την οικογένεια, ή γενικότερα για τα πρόσωπα που σας περιβάλλουν. Σαββατοκύριακο, η Σελήνη είναι στον Σκορπιό. Αποφύγετε να κάνετε πολλά έξοδα αν και το κύριο μέλημα σας αυτόν τον καιρό, είναι ουσιαστικά να ρυθμίσετε τα οικονομικά σας. Το Σάββατο το πρωί, μπορεί να έχετε μια ιδέα, η οποία είναι αρκετά σημαντική. Για το χώρο της δουλειάς, μια έμπνευση είναι μοναδική ώστε να σας οδηγήσει σε ένα πολύ καλύτερο αποτέλεσμα στα οικονομικά που αυτόν τον καιρό σας έχουν αγχώσει.

Σκορπιός

Για σας τους Σκορπιούς, είναι ένα σημαντικό Σαββατοκύριακο, αφού μετά την Παρασκευή η Σελήνη είναι στο δικό σας ζώδιο. Δημιουργεί την ανάγκη να ασχοληθείτε με τα πολύ προσωπικά σας θέματα. Όμως ένας συνωστισμός πλανητών στον Αιγόκερω, δείχνει ότι με πρόσωπα του περιβάλλοντος σας , ενδεχομένως να έχετε συναντήσεις, επαφές, αλλά θα μπορούσαν να δημιουργηθούν και διενέξεις. Ενδεχομένως να υπάρχει ένα παρασκήνιο το οποίο κινείται πυρετωδώς. Να έχει σχέση με την εργασία ή ακόμα και με την υγεία σας. Έτσι λοιπόν, πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί. Όμως θα πρέπει να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας, ή να συμπαρασταθείτε σε ανθρώπους του περιβάλλοντος σας που ενδεχομένως να σας έχουν ανάγκη. Οτιδήποτε έχει σχέση με μετακινήσεις, συζητήσεις, θα πρέπει να προσέχετε. Στο χώρο της δουλειάς θα υπάρξουν αλλαγές οι οποίες θα είναι απρόσμενες. Ακόμη θα πρέπει να συμπαρασταθείτε και σε ηλικιωμένα πρόσωπα της οικογένειας. Βέβαια, μέσα σε όλα αυτά υπάρχει ο Δίας, ο οποίος επηρεάζει όσους είστε γεννημένοι 6-8 Νοεμβρίου. Και αν ακόμα καθυστερεί μια διέξοδος που έχετε με το εξωτερικό, θα μπορούσε κατά τον καλύτερο τρόπο να πραγματοποιηθούν τα σχέδια σας με τον καλύτερο τρόπο από τον Μάρτιο και μετά. Έτσι Μάρτιο και μετά μπορείτε να περιμένετε ταξίδια στο εξωτερικό, λύσεις σε νομικά, διαδικαστικά πράγματα και ακόμη αν είσαστε σπουδαστές, να δείτε τις σπουδές σας να προωθούνται. Το Σαββατοκύριακο όπως είπαμε η Σελήνη είναι στο ζώδιο σας, ασχοληθείτε με τα πολύ προσωπικά σας θέματα και με ανθρώπους οι οποίοι σας αγαπούν και επανέρχονται σε σας.

Τοξότης

Τοξότες μας εσείς που είστε το χαρούμενο και αισιόδοξο ζώδιο την περίοδο αυτή έχετε εστιαστεί σε ένα οικονομικό θέμα, το οποίο μάλιστα ενδεχομένως να σας πιέζει ή να σας βαραίνει κατά κάποιον τρόπο. Μην αναμίξετε αγαπημένα πρόσωπα με τα οικονομικά, αυτό το Σαββατοκύριακο δεν είναι κατάλληλο να τα συζητήσετε, αντίθετα υπάρχουν πηγές εσόδων. Μην δίνετε χώρο σε φίλους να παρεμβαίνουν στη ζωή σας ή μην αναμίξετε φίλους με τα οικονομικά, γιατί θα χάσετε και τους φίλους. Εάν είστε γεννημένοι γύρω στις 23-24-25 περίπου Νοεμβρίου, να ξέρετε ότι ο Ποσειδώνας επηρεάζει αρνητικά τις δικές σας ημερομηνίες γέννησης , και όταν λέω αρνητικά εννοώ ότι μπορεί να ζείτε μια κατάσταση που να είναι παραμύθι, να μην είναι αληθινό, ή να υπάρχουν άνθρωποι στο οικογενειακό σας περιβάλλον οι οποίοι μπορούν να σας εξαπατούν, ή τέλος να κάνετε ένα λάθος. Οι μόνοι που μπορεί να ωφεληθείτε είναι εσείς που ζείτε έναν πλατωνικό έρωτα ή οι καλλιτέχνες που μπορεί να έχετε μια ιδιαίτερη έμπνευση.

Αιγόκερως

Για σας τους Αιγόκερους, είναι πάρα πολύ σημαντική αυτή η περίοδος, είναι ο μήνας των γενεθλίων σας, όμως υπάρχουν αρκετές εντάσεις οι οποίες σας απασχολούν. Όχι εσάς που είστε γεννημένοι τις πρώτες -πρώτες μέρες , δηλαδή 22-23-24-25 Δεκεμβρίου μπορεί να ζείτε ένα όνειρο αυτόν τον καιρό, πρόσωπα του περιβάλλοντος σας ενδεχομένως να είναι κοντά σας . Όμως εσείς που είστε γεννημένοι περίπου αυτές τις μέρες, που έχετε γενέθλια, οι εντάσεις στα επαγγελματικά και τα οικογενειακά δεν λείπουν και μάλιστα ενδεχομένως να είναι και ελαφρώς σοβαρά. Αποφύγετε λοιπόν επικίνδυνα σπορ, μην έρχεστε σε σύγκρουση με πρόσωπα κύρους, φροντίστε πρόσωπα της οικογένειας σας, ώστε να περάσετε ήρεμες διακοπές. Το Σαββατοκύριακο φίλοι μπορεί να είναι κοντά σας. Η Αφροδίτη είναι ανάδρομη στο δικό σας ζώδιο , επηρεάζει εσάς που είστε γεννημένοι τελευταίες μέρες, γύρω στις 16-17-18, όπου ή αναθεωρείτε εσείς τις σκέψεις σας, τις απόψεις σας για πρόσωπα αγαπημένα, ή επιστρέφουν από τα παλιά αγαπημένοι και εκεί λιγάκι μπερδεύεστε. Ίσως θα πρέπει να αφήσετε το τέλος Ιανουαρίου να φτάσει για να πάρετε σοβαρές αποφάσεις. Ο Δίας που είναι απέναντι από το ζώδιο σας επηρεάζει ιδιαίτερα εσάς που είστε γεννημένοι 5 με 10 περίπου του Ιανουαρίου, δίνοντας λύσεις σε ένταση που υπάρχει στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Όμως τα αποτελέσματα της εύνοιας του Δία θα τα δείτε από τον Μάρτιο. Έτσι λοιπόν κάντε υπομονή να ξεπεραστούν αυτές οι μέρες. Για σας τους Αιγόκερους, θα υπάρξει ένα εξάμηνο όπου ο επαγγελματικός χώρος είναι αρκετά πιεστικός αυτόν τον καιρό, έτσι λοιπόν αποφύγετε επικίνδυνα σπορ και διενέξεις οι οποίες θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε δύσκολες καταστάσεις.

Υδροχόος

Για σας τους Υδροχόους, ενώ είναι μια περίοδος αρκετά δυναμική όπου θα κάνετε ταξίδια, θα έχετε επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά, θα προωθήσετε νομικά, διαδικαστικά θέματα, υποσυνείδητα ή πίσω από κλειστές πόρτες υπάρχει ένα παρασκήνιο το οποίο κινείται πυρετωδώς. Αποφύγετε να έρθετε σε σύγκρουση με τον σύντροφο σας ή τους συνεργάτες, αποφύγετε επικίνδυνα σπορ και μην δίνετε αφορμές για σχόλια. Η Παρασκευή είναι ωραία μέρα για να δείτε αγαπημένα πρόσωπα, Σάββατο και Κυριακή, η Σελήνη στο Σκορπιό μπορεί να δείχνει κοινωνικές εκδηλώσεις οι οποίες είναι σημαντικές , αλλά οι οποίες μπορεί να σας αγχώνουν και να σας κουράζουν. Σκεφτείτε ηλικιωμένα πρόσωπα της οικογένειας σας τα οποία αγαπάτε, ειδικά να είστε γεννημένοι γύρω στις 8-10-12 Φεβρουαρίου. Παρά το γεγονός ότι ο Δίας ευνοεί και το χώρο της δουλειάς, αλλά και λύσεις που δίνονται στον επαγγελματικό τομέα, ή σε ανθρώπους που μπορεί να σας έχουν ανάγκη. Τα οικονομικά φαίνεται ότι βελτιώνονται, ενώ αλλάζει η ζωή σας, πολλές αλλαγές ιδιαίτερα αν είστε γεννημένοι γύρω στις 28 με 30 Ιανουαρίου, το οποίο αρχίζει από τώρα, αλλά μπορεί να το δείτε το καλοκαίρι. Προσπαθήστε λοιπόν να περάσετε ήρεμα, ήσυχα και χωρίς να δώσετε αφορμή για σχόλια ή θα πρέπει να συμπαρασταθείτε σε ανθρώπους που σας έχουν ανάγκη.

Ιχθείς

Έχετε ένα θαυμάσιο Σάββατο αν είστε γεννημένοι τις πρώτες ημέρες, ο Ποσειδώνας δημιουργεί την ανάγκη να ονειρευτείτε , να έρθετε πιο κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα, να ερωτευτείτε, ή αν είστε καλλιτέχνες να κάνετε θαύματα αυτόν τον καιρό. Βεβαίως ότι έχει σχέση με τα οικονομικά σας αγχώνει, θα πρέπει να προσέχετε την υγεία σας, αλλά την περίοδο αυτή ενδεχομένως να έχετε διενέξεις με φίλους ή με πρόσωπα της κοινωνικής σας ζωής. Εκεί ενδεχομένως να παιχτούν πράγματα τα οποία δεν σας ικανοποιούν, ή να μάθετε κάτι για τους φίλους το οποίο να θα σας φορτίσει. Η ανάδρομη Αφροδίτη φέρνει κοντά σας παλιές υποθέσεις συναισθηματικού χαρακτήρα, εάν είστε γεννημένοι γύρω στις 16-17-18 Μαρτίου ή μετανιώνετε για κάτι που μπορεί να έχει σχέση με τους φίλους ή με την κοινωνική σας ζωή. Σάββατο και Κυριακή η Σελήνη στον Σκορπιό σας φέρνει πιο κοντά σε σχέδια που μπορεί να έχουν σχέση με ταξίδια ή επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά, η γενικά τα μελλοντικά σας σχέδια. Πάντως θυμηθείτε ότι ο Δίας επηρεάζει εσάς που είστε γεννημένοι 4 με 6-8 Μαρτίου, είναι ανάδρομος, από την άνοιξη όμως θα είναι πολύ καλύτερος. Άρα σχέδια που κάνετε τώρα, μπορεί να υλοποιηθούν τότε.

Πηγή: http://www.astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ