Το βίντεο που έγινε viral- Ο γυμνός μοτοσικλετιστής που αναστατώνει τη Γερμανία [βίντεο] - iefimerida.gr

Το βίντεο που έγινε viral- Ο γυμνός μοτοσικλετιστής που αναστατώνει τη Γερμανία [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μέσα σε ελάχιστα 24ωρα ένα βίντεο με πρωταγωνιστή έναν γυμνό, με καλοσχηματισμένο σώμα, άντρα ο οποίος περιφέρεται πάνω στην αρκετών κυβικών μηχανή του στους δρόμους της βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας έχει σαρώσει το διαδίκτυο.
Περισσότεροι από 173 χιλιάδες είναι οι χρήστες των social media που έχουν ακολουθήσει τον τολμηρό αυτό αναβάτη, ήδη από το γκαράζ όπου πετάει μακριά τα ρούχα του μέχρι την άκρως προκλητική βόλτα του που αφήνει στο πέρασμά του άναυδους τους περαστικούς.

Στο βίντεο, που έχει ανέβει υπό τον τίτλο «Ballerboyz», δεν αποκαλύπτεται το πρόσωπο του αναβάτη καθώς φοράει μονίμως το κράνος του. Φυσικά η παρουσία του δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη από τις αστυνομικές αρχές οι οποίες έχουν βαλθεί να τον εντοπίσουν. «Είναι δύσκολη η αναγνώριση», παραδέχεται ο αξιωματικός Andreas Bode στα Γερμανικά Μέσα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ social media Βίντεο viral Ballerboyz
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ