Αγγελία για πτυχίο -Δίνει 40.000 δολάρια το χρόνο για να πάει κάποιος αντ' αυτού στο Χάρβαρντ και να αποφοιτήσει - iefimerida.gr

Αγγελία για πτυχίο -Δίνει 40.000 δολάρια το χρόνο για να πάει κάποιος αντ' αυτού στο Χάρβαρντ και να αποφοιτήσει

Αγγελία για πτυχίο -Δίνει 40.000 δολάρια το χρόνο για να πάει κάποιος αντ' αυτού
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προφανώς είχε όνειρο ζωής να γίνει δεκτός στο Χάρβαρντ. Αλλά κάπου εκεί, εξαντλήθηκε ο ενθουσιασμός του. Γιατί ο συγκεκριμένος νεαρός φαίνεται πως ήθελε να μπει στο περίφημο Πανεπιστήμιο και να αποκτήσει πτυχίο, αλλά να αποφύγει τις... ενδιάμεσες υποχρεώσεις. Για αυτό έβαλε αγγελία προκειμένου να βρει αντικαταστάτη!

Πρόκειται για ένα μαθητή του Πίτμπουργκ που δημοσίευσε τη σχετική αγγελία στο Craiglist. Η μόνη προϋπόθεση είναι η καλή βαθμολογία του υποψηφίου στο σχολείο, ενώ η ηλικία δεν παίζει ρόλο. «Θα πληρώσω δίδακτρα, βιβλία, ενοίκιο, μετακινήσεις, έξοδα διαβίωσης και 40.000 δολάρια το χρόνο αμοιβή, συν 10.000 μπόνους έπειτα από την αποφοίτηση», αναφέρει η αγγελία.

Οσο για τις υποχρεώσεις του αντικαταστάτη είναι οι τυπικές. «Το μόνο που θα πρέπει να κάνεις είναι να παρακολουθείς τα μαθήματα, να περάσεις όλες τις εξετάσεις και να κάνεις τις εργασίες, ενώ θα υποδύεσαι πως είσαι εγώ», αναφέρει ο νεαρός σύμφωνα με το Time.

Αν και από τότε η αγγελία έχει επισημανθεί για αφαίρεση από την ιστοσελίδα, κάποιος από τη Νέα Υόρκη απάντησε. Μάλιστα εγγυήθηκε πως θα εξασφαλίσει μόνο «Α» στη βαθμολογία και δεν ζητά καν τα χρήματα της αμοιβής, καθώς όπως λέει «δεν το κάνω για τα χρήματα, η ευκαιρία που θα μου δώσεις είναι αρκετή!».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ειδήσεις αγγελία πτυχίο Χαρβαρντ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ