Τρελάθηκαν οι Ιάπωνες και το νέο Mitsubishi Evo θα είναι diesel; - iefimerida.gr

Τρελάθηκαν οι Ιάπωνες και το νέο Mitsubishi Evo θα είναι diesel;

Τρελάθηκαν οι Ιάπωνες και το νέο Mitsubishi Evo θα είναι diesel;
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

To Evo, το εμβληματικό μοντέλο της Mitsubishi με τη μεγάλη αγωνιστική ιστορία, θα είναι έτοιμο στην καινούργια εκδοχή του προς τα τέλη του 2015 ή στις αρχές του '16, όμως οι φήμες ήδη κυκλοφορούν.

Οι τελευταίες μάλιστα αναφέρουν πως το νέο Evo θα είναι υβριδικό –κάτι λογικό και αναμενόμενο με βάση τις τελευταίες εξελίξεις- σχεδιασμένο γύρω από έναν κινητήρα πετρελαίου. Το τελευταίο, αν πράγματι ισχύει, θα είναι πολύ μεγάλη έκπληξη.

Αφενός γιατί οι Ιάπωνες εξακολουθούν να νομίζουν πως το πετρέλαιο είναι μόνο για εντριβές και αφετέρου γιατί τα μοντέλα επιδόσεων και το Evo είναι 100% τέτοιο, είθιστε –ακόμα τουλάχιστον- να έχουν κινητήρες βενζίνης.

Το υβριδικό σύστημα του Evo θα αποτελείται από δύο ηλεκτροκινητήρες και πρακτικά θα είναι ίδιο με αυτό που παρουσιάστηκε στο πρωτότυπο XR-PHEV του Τόκιο, ενώ για την περίσταση η συνδυαστική ισχύς θα φτάνει τα 500 άλογα. Που θα φτάνουν και στους τέσσερις τροχούς μέσω της τετρακίνησης Super All-Wheel Control η οποία θα διατηρηθεί, ενώ ενδιαφέρον είναι ότι το νέο super Mitsubishi δεν θα χρησιμοποιεί όπως στο παρελθόν το πλαίσιο του νέου Lancer, που επίσης αναμένεται, αλλά θα έχει δικό του.

Τρελάθηκαν οι Ιάπωνες και το νέο Mitsubishi Evo θα είναι diesel; | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ιαπωνία diesel Mitsubishi EVO
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ