Πύρινος εφιάλτης σε διαμέρισμα στο Περιστέρι-Τρία ανήλικα εγκλωβίστηκαν στις φλόγες - iefimerida.gr

Πύρινος εφιάλτης σε διαμέρισμα στο Περιστέρι-Τρία ανήλικα εγκλωβίστηκαν στις φλόγες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Συναγερμός» σήμανε τα ξημερώματα στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για πυρκαγιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου πολυκατοικίας που βρίσκεται στην οδό Πάρνηθος, στο Περιστέρι.Αντιμέτωπη με τον πύρινο εφιάλτη βρέθηκε μία πενταμελής οικογένεια, με τρία παιδιά, μεταξύ των οποίων και ένα βρέφος 7 μηνών, η οποία εγκλωβίστηκε στις φλόγες. Στο σημείο επιχειρήσαν άνδρες της Πυροσβεστικής, οι οποίοι κατάφεραν να απεγκλωβίσουν αρχικά τα παιδιά, τα οποία μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Παίδων Αγ. Σοφία»με αναπνευστικά προβλήματα και στη συνέχεια τους δύο γονείς. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το μωρό φέρει εγκαύματα στο σώμα του, χωρίς, ωστόσο να εμπνέει ανησυχία η κατάσταση της υγείας του.

Η φωτιά, η οποία ξέσπασε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 02:30 στην κρεβατοκάμαρα του διαμερίσματος. Περίπου μία ώρα μετά οι πυροσβέστες αφού ολοκλήρωσαν τον απεγκλωβισμό των πέντε ατόμων κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά, προτού λάβει μεγαλύτερες διαστάσεις.Για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ