Ανδρέας Παπαδόπουλος για Κουβέλη: Δεν θα γίνω πατροκτόνος-Δεν θέλω να γίνω ηγέτης των 58 - iefimerida.gr

Ανδρέας Παπαδόπουλος για Κουβέλη: Δεν θα γίνω πατροκτόνος-Δεν θέλω να γίνω ηγέτης των 58

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν αποδέχεται το ρόλο του πατροκτόνου,το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ Ανδρέας Παπαδόπουλος, με αφορμή τη διαφωνία του με τον Φώτη Κουβέλη, για την συμπόρευση με την κίνηση των «58».

Ο εκπρόσωπος τύπου της ΔΗΜΑΡ,που εξελέγη στη νέα Κεντρική Επιτροπή στο πρόσφατο συνέδριο με τη λίστα της μειοψηφίας αναφέρει σε συνέντευξη του στο Πρώτο Θέμα: «Δεν έχω καμία τέτοια διάθεση, πολύ περισσότερο όταν με συνδέουν πάρα πολλά με τον πρόεδρο. Η εκτίμησή μου στο πρόσωπο του Φώτη Κουβέλη παραμένει στο ακέραιο. Αλίμονο,αν μια πολιτική διαφωνία σε μια συγκεκριμένη στιγμή, αλλάζει τη σχέση δυο ανθρώπων».

Επίσης, ο Ανδρέας Παπαδόπουλος ξεκαθάρισε ότι δεν ενδιαφέρεται να ηγηθεί της πρωτοβουλίας για ενοποίηση της Κεντροαριστεράς, όπως πρότεινε ο Θ Πάγκαλος.

Τέλος, απέκλεισε το ενδεχόμενο να επιστρέψει με τα σημερινά δεδομένα η ΔΗΜΑΡ στην κυβέρνηση αλλά πρόσθεσε «στην πολιτική βασικό αξίωμα είναι το ποτέ μη λες ποτέ».

φωτογραφία: fosphotos.com

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ