Τραγάκης: Νιώθω ντροπή για το φαινόμενο Λιάπη – Απαράδεκτη η συμπεριφορά του - iefimerida.gr

Τραγάκης: Νιώθω ντροπή για το φαινόμενο Λιάπη – Απαράδεκτη η συμπεριφορά του

Τραγάκης: Νιώθω ντροπή για το φαινόμενο Λιάπη – Απαράδεκτη η συμπεριφορά του
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με πολύ σκληρά λόγια μίλησε κατά του πρώην υπουργού, Μιχάλη Λιάπη, ο βουλευτής της ΝΔ, Γιάννης Τραγάκης, σημειώνοντας ότι αισθάνεται ντροπή για τη συμπεριφορά του.

Μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του mega ο κ. Τραγάκης δήλωσε χαρακτηριστικά «Εγώ πραγματικά νιώθω ντροπή για το φαινόμενο Μιχάλη Λιάπη. Η συμπεριφορά του ήταν απαράδεκτη. Έχει κάνει και άλλα λάθη, όπως τότε με τον Χριστοφοράκο με το ιδιωτικό αεροπλάνο. Δείχνει επιπολαιότητα και έναν άνθρωπο με συμπεριφορά ανεξήγητη. Δεν ξέρω τι προβλήματα μπορεί να έχει. Εκείνο πραγματικά που με σοκάρει περισσότερο είναι οι πλαστές πινακίδες».

Βέβαια, η κριτική δεν είναι εύκολο να φτάσει στα αυτιά του Μιχάλη Λιάπη, καθώς, εκείνος παρά το σάλο που ξέσπασε και τον ορισμό δικάσιμου, αποφάσισε να πάει στην Μαλαισία για διακοπές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ