Παρατείνονται οι εγγραφές πρωτοετών στο Καποδιστριακό -Μέχρι πότε πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί - iefimerida.gr

Παρατείνονται οι εγγραφές πρωτοετών στο Καποδιστριακό -Μέχρι πότε πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πέρα από την απόφαση για την παράτηση των μαθημάτων στο Καποδιστριακό μέχρι τις 9 Αυγούστου η σύγκλητος του ΕΚΠΑ κατά τη συνεδρίασή της προσδιόρισε και την καταληκτική ημερομηνία για τις εγγραφές των πρωτοετών.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την απόφασή της Συγκλήτου οι εγγραφές των πρωτοετών φοιτητών στα τμήματα του πανεπσιτημίου Αθηνών θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί εώς το τέλος Ιανουαρίου.

Σχολιάζοντας την απόφαση της Συγκλήτου, πηγές του υπουργείου έκαναν λόγο για θετική συμβολή στην ομαλοποίηση της ακαδημαϊκής και διοικητικής λειτουργίας του ΕΚΠΑ. «Η διδασκαλία των 13 εβδομάδων ανά εξάμηνο, σύμφωνα με τη νομοθεσία, αποτελεί βασική προϋπόθεση για την παροχή εκπαίδευσης υψηλού επιπέδου και λειτουργεί υπέρ των φοιτητών και όλης της ακαδημαϊκής κοινότητας» ανέφεραν οι ίδιες πηγές.

Η πρυτανεία του ιδρύματος εξέδωσε εξάλλου ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία οι διοικητικοί υπάλληλοι που απήργησαν δεν έλαβαν μισθό για το χρόνο της απεργίας, με αποτέλεσμα για τον μήνα Σεπτέμβριο να περικοπούν 681.342 ευρώ και για το μήνα Οκτώβριο 836.338 ευρώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ