Κυκλοφόρησε οδηγός αστέγων στη Ρώμη –Πού θα βρουν δωρεάν γεύματα και ζεστό μπάνιο - iefimerida.gr

Κυκλοφόρησε οδηγός αστέγων στη Ρώμη –Πού θα βρουν δωρεάν γεύματα και ζεστό μπάνιο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένας ιδιαίτερος οδηγός πόλης κυκλοφόρησε στην Ιταλία που όμως δεν έχει καμία σχέση με τους εντυπωσιακούς τουριστικούς οδηγούς.

Πρόκειται για τον «Οδηγό της Μισελέν για τους Φτωχούς» που κυκλοφορεί σε 13.000 αντίτυπα και προσφέρει συμβουλές στον ολοένα αυξανόμενο πληθυσμό των αστέγων και απόρων στην ιταλική πρωτεύουσα για το που μπορούν να βρουν ένα δωρεάν γεύμα κι ένα ζεστό μπάνιο.

Σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, ο οδηγός τιτλοφορείται «Ρώμη: Πού να φάτε, να κοιμηθείτε, να πλυθείτε» και η έκδοση μοιάζει με τουριστικό οδηγό αποτελώντας μια ιδέα της κοινότητας του Αγίου Αιγιδίου στη Ρώμη, μια ομάδα Καθολικών που υπήρξε υποψήφια λόγω του ανθρωπιστικού της έργου για το Νόμπελ Ειρήνης.

Η νέα έκδοση έχει 227 σελίδες και καταγράφει 68 τοποθεσίες όπου προσφέρονται συσσίτια, 42 καταφύγια όπου οι άστεγοι μπορούν να κοιμηθούν, 16 τοποθεσίες όπου μπορούν να πλυθούν, όπως και συμβουλές για το πού μπορεί κανείς να αποκτήσει πρόσβαση σε ιατρική φροντίδα και κοινωνικούς λειτουργούς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ρώμη άστεγοι οδηγός φτωχών
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ