Η σύζυγός του τον εγκατέλειψε και εκείνος την εκδικήθηκε με επικό τρόπο [εικόνες] - iefimerida.gr

Η σύζυγός του τον εγκατέλειψε και εκείνος την εκδικήθηκε με επικό τρόπο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κάθε φορά που ένας γάμος φτάνει σε αδιέξοδο και στο οριστικό τέλος, είναι βέβαιο ότι αυτό που πλέον απομένει είναι αρνητικά συναισθήματα.

Ο Kevin Cotter από την Αριζόνα των ΗΠΑ, όταν τον εγκατέλειψε η επί 12 χρόνια σύζυγός του αποφάσισε να την εκδικηθεί με πραγματικά πρωτότυπο τρόπο. Ανοιξε τη ντουλάπα του, ανέσυρε το νυφικό που φορούσε εκείνη στο γάμο τους, έφτιαξε μπλογκ, πήρε τη φωτογραφική του μηχανή και το αποτέλεσμα είναι πραγματικά επικό. Το 1000 δολαρίων λευκό φόρεμα «πρωταγωνιστεί» σε κάθε καρέ που ανεβάζει στο διαδίκτυο και που αναμφίβολα προκαλούν πονοκέφαλο στην τέως σύζυγο.

Η «διατροφή» του μάλιστα ήταν τέτοια που κατάφερε και έγραψε και σχετικό βιβλίο για τις 101 χρήσεις του νυφικού της πρώην συζύγου του («101 Uses for My Ex-Wife's Wedding Dress»).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΗΠΑ νυφικό Αριζόνα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ