Οι καταρράκτες της Αυστραλίας που ρέουν ανάποδα! [video] - iefimerida.gr

Οι καταρράκτες της Αυστραλίας που ρέουν ανάποδα! [video]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνεχώς λέμε ότι οι κλιματικές αλλαγές που συμβαίνουν στον πλανήτη μας έχουν αποτελέσματα τα οποία ούτε καν μπορούμε να φανταστούμε. Στην Αυστραλία, που τον τελευταίο καιρό επλήγη από ισχυρούς ανέμους, βρέθηκε καταρράκτης που τα νερά του πήγαιναν ανάποδα!

Δεν είναι όπως πολλά φαινόμενα που συμβαίνουν αντίστροφα στο νότιο ημισφαίριο σε σχέση με το βόρειο. Ούτε συμβαίνει επίσης κάποια ανωμαλία με την βαρύτητα στην ευρύτερη περιοχή. Οι δυνατοί άνεμοι που έχουν πλήξει την νότια Αυστραλία την τελευταία εβδομάδα, και έφτασαν μέχρι και τα 120 χιλιόμετρα την ώρα, κατάφεραν να αναστρέψουν την ροή του καταρράκτη. Έστω και προσωρινά.

Εικόνες που σίγουρα εντυπωσιάζουν με το εκπληκτικό θέαμα, αλλά σίγουρα που πρέπει να μας προβληματίζουν όλους για την κλιματική αλλαγή. Αν αυτό συμβαίνει τώρα, φανταστείτε τι θα γίνεται σε 20 χρόνια. Το 2030 θεωρείται από τους επιστήμονες σαν κομβική χρονιά για την κλιματική αλλαγή και τις επιπτώσεις που θα έχει στον πλανήτη μας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ