Τα ζώδια της Παρασκευής 20 Δεκεμβρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Παρασκευής 20 Δεκεμβρίου

Τα ζώδια της Παρασκευής 20 Δεκεμβρίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Γενικά
Σήμερα η Σελήνη θα σας υποστηρίξει και καλά θα κάνετε να το λάβετε σοβαρώς υπ' όψιν. Σε κάθε περίπτωση λοιπόν, ασχοληθείτε με την ουσία των πραγμάτων, και όχι με το τι λέει ή τι κάνει ο κάθε ένας που σας περιβάλλει. Είναι λοιπόν μια καλή ευκαιρία σήμερα, να δώσετε μια ώθηση στον εαυτό σας, να διεκδικήσει ένα καλύτερο αύριο. Ακόμη μια φορά, είναι απλώς στο δικό σας χέρι...

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας σήμερα θα σταθεί να σας θαυμάσει, επομένως οι ελεύθεροι, μην αρκεστείτε σ' αυτό, κάντε κάτι περισσότερο και πιο ουσιώδες. Δείξτε τον έρωτα σας...Οι δεσμευμένοι, καθώς η ημέρα θα σας δώσει μια ελαφριά εύνοια, φροντίστε να την εκδηλώσετε εντός και όχι «εκτός» της σχέσης. Θα μετρήσει...

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, διαχωρίστε την θέση σας και σε καμμιά περίπτωση, μην αναλάβετε να κάνετε εκείνα που θα σας ζητήσουν, όμως δεν γνωρίζετε που αποσκοπούν. Ας μην καρπωθούν άλλοι σήμερα, την δυναμικότητα ή την εύνοια που σας προσφέρει η ημέρα!

Ταύρος

Γενικά
Σήμερα ήδη από τα ξημερώματα, η Σελήνη θα σχηματίσει αντίθεση με την κυβερνήτη σας την Αφροδίτη, και καλό θα είναι να μην μπερδέψετε μέσα σας την έννοια της πυγμής με την έννοια της στοργής. Ένας δυνάστης, ό,τι και να πει ή να κάνει, δεν γίνεται ποτέ στοργικός. Σε κάθε περίπτωση λοιπόν, ρωτήστε πρώτα τι ζητούν οι δικοί σας άνθρωποι από εσάς, και μην πάρετε πρωτοβουλίες που περισσότερο θα ενοχλήσουν, παρά θα ικανοποιήσουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας για να θέλει, πρέπει να αισθάνεται ικανοποιημένος. Έτσι, οι ελεύθεροι μην δώσετε το δικαίωμα να εκφράσει το αντίθετο. Δεν σας συμφέρει. Οι δεσμευμένοι, καθώς η ημέρα δεν είναι απολύτως «μαζί σας», φροντίστε να μην της δώσετε το δικαίωμα να το δείξει καθαρά...Μόνο όφελος δεν θα έχετε.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, σήμερα προτιμήστε θα λέγαμε τις ξεκάθαρες κουβέντες, συμφωνίες, συναλλαγές ή ό,τι άλλο, παρά τα... «πάρε τώρα ή δώσε τώρα και βλέπουμε»...Η ημέρα δεν ευνοεί τέτοια παιχνίδια, για εσάς συγκεκριμένα!

Δίδυμοι

Γενικά
Σήμερα η Σελήνη θέλει να ανακαλύψετε κάποια πράγματα από μόνοι σας, και καλώς ή κακώς, θα επιφέρει και τις συγκυρίες που θα σας δώσουν τα ανάλογα ερεθίσματα. Έτσι, μην προφασιστείτε το παραμικρό ώστε να υπεκφύγετε από υποθέσεις της καθημερινότητας που σας ζητούν λύση. Δεν αποκλείεται βέβαια οι καλύτεροι βοηθοί της ημέρας να αποδειχθούν πρόσωπα συγγενικά. Για παράδειγμα τα αδέλφια...

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας σήμερα θέλει να εννοείτε αυτά που λέτε, επομένως οι ελεύθεροι, αποφύγετε τους «θεατρινισμούς», και μην παρασυρθείτε να πείτε εκείνα που δεν εννοείτε, ίσα για να καταφέρετε τον έρωτα προσωρινά. Θα γυρίσει εναντίον σας. Οι δεσμευμένοι, καθώς η ημέρα στέκεται σχεδόν απέναντι σας, οργανώστε την έτσι, ώστε και ο σύντροφος, να μην βρεθεί επίσης απέναντι σας.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, η ημέρα θα σας δείξει δρόμους προς την ανάπτυξη. Θα χρειαστεί όμως να είστε σίγουροι ποιον από όλους θα τραβήξετε, ενώ παράλληλα, αν είστε προσεκτικοί, τα σημάδια της ημέρας θα σας οδηγήσουν με ασφάλεια.

Καρκίνος

Γενικά
Σήμερα η κυβερνήτης σας θα σας ζητήσει να φανείτε περισσότερο πρακτικοί παρά συναισθηματικοί, όμως μην πέσετε στην πλάνη να μπερδέψετε την πρακτικότητα με την σκληρότητα. Σε κάθε περίπτωση λοιπόν, αποφύγετε τις εντάσεις, φερθείτε με ευγένεια, και προπαντός μην αποδιώξετε από κοντά σας, ανθρώπους που σας αγαπούν, και που αξίζουν την συναναστροφή σας. Εσείς θα κρίνετε ποιοι είναι αυτοί.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας σήμερα περιμένει το χαμόγελο σας, όχι την επιθετικότητα ή μια απότομη συμπεριφορά από μέρους σας. Έτσι, οι ελεύθεροι μαζέψετε λίγο την ορμή σας, και δώστε το καλό παράδειγμα, ας πούμε. Οι δεσμευμένοι, αν θέλετε να αποφύγετε αισθήματα όπως αυτό της απογοήτευσης, φροντίστε να είστε συνεπείς οι ίδιοι, ώστε να ζητήσετε ύστερα τον λόγο δικαίως, αν τυχόν χρειαστεί!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, σήμερα μην ανοίξετε «πανιά» χωρίς πρωτίστως να συμβουλευτείτε τον χάρτη σας. Άλλη κατεύθυνση βγάζει σε λιμάνι, και άλλη σε ξέρα. Οι συνεργάτες σας θα το μετρήσουν, αν δείξετε πως δεν ξέρετε να διαχωρίζετε κάτι τέτοιο.

Λέων

Γενικά
Σήμερα η Σελήνη περνά μέσα στο ζώδιο σας. Καθώς μάλιστα θα σχηματίσει και μια έντονη όψη με τον κυβερνήτη σας μέσα από αυτό κατά την διάρκεια της ημέρας, καλό θα είναι να ξέρετε πρωτίστως οι ίδιοι τι ζητάτε. Επομένως, να μην τυχόν χρειαστεί ούτε να στηριχθείτε εκεί που δεν «πρέπει», ούτε να ζητήσετε τον λόγο αργότερα, από τρίτα πρόσωπα, για υποθέσεις της καθημερινότητας σας που δεν πήγαν τυχόν, όπως περιμένατε!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας θα προσπαθήσει να διαχωρίσει τι κάνει εκείνος για εσάς και τι εσείς για εκείνον πιθανότατα σήμερα. Έτσι, οι ελεύθεροι φροντίστε να είστε συνεπείς εκεί που οφείλετε. Οι δεσμευμένοι, καθώς η ημέρα μπορεί να διαχωρίσει το «εμείς» σε «εγώ και εσύ», καλό θα είναι να διαφυλάξετε την ποιότητα και την συνοχή της σχέσης σας.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, φροντίστε να μην δώσετε αρμοδιότητες εκεί που δεν αρμόζει, και κυρίως μην μεταφέρετε δικές σας ευθύνες σε τρίτους από «πονηριά». Μπορεί να σας εκθέσει.

Παρθένος

Γενικά
Σήμερα ο κυβερνήτης σας θα τα πει ένα «χεράκι» με την Σελήνη, και καθώς οι άνθρωποι του περιβάλλοντος σας ανέκαθεν εμπιστευόντουσαν την κρίση σας, καλό θα είναι σήμερα να μην τους διαψεύσετε. Έτσι, φροντίστε να σκεφτείτε καθαρά σε κάθε περίπτωση, είτε χρειαστεί να πράξετε είτε το αντίθετο. Δεν αποκλείεται μάλιστα, αν πρόκειται να μιλήσετε, να υπάρξουν εκείνοι που θα «κρέμονται» από τα χείλη σας.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας σήμερα σκοπεύει να σας δώσει προβάδισμα, επομένως οι ελεύθεροι καλά θα κάνετε να το αξιοποιήσετε με τον πρέποντα τρόπο. Οι δεσμευμένοι πάλι, καθώς η σχέση σας δεν αποκλείεται να σας ζητήσει να αναλάβετε ευθύνες σήμερα, φροντίστε να μετρήσετε τον χρόνο και την διάθεση σας, προ του να απαντήσετε. Μετά θα είναι αργά!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, σήμερα οι συνεργάτες σας, θα σας «ζορίσουν» λίγο, και ο λόγος είναι πως περιμένουν από εσάς προφανώς, να κάνετε το πρώτο βήμα σε κάποια υπόθεση. Προσέξτε να «εννοείτε» τις κινήσεις που κάνετε!

Ζυγός

Γενικά
Η Αφροδίτη θα σχηματίσει αντίθεση με την Σελήνη, και δεν αποκλείεται οι άνθρωποι που σας περιβάλλουν, πόσο μάλλον οι συγγενείς, να κάνουν λόγο για μια αποστασιοποίηση από μέρους σας, απέναντι τους. Το αν αληθεύει το ξέρετε μόνον εσείς και κανείς άλλος. Επομένως, εκεί που αληθεύει, φροντίστε να είστε σίγουροι και για το αν αρμόζει. Δική σας ζωή είναι, εσείς επιλέγετε.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας σήμερα θα επιζητήσει την συντροφιά σας, και καλό θα είναι οι ελεύθεροι να μην επιλέξετε στην τύχη αν θα την προσφέρετε ή όχι. Μάλλον αξίζει λίγο περισσότερο την προσοχή σας. Οι δεσμευμένοι, καθώς η σχέση έχει ανάγκη από την ενεργό συμμετοχή σας, σήμερα φροντίστε να την παρέχετε στον μεγαλύτερο βαθμό. Ειδάλλως ο σύντροφος μπορεί να εκδηλώσει παράπονα...

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, συμμορφωθείτε μεν με τους κανόνες υπό την έννοια να μην υπάρξετε «παραβάτες». Όμως μην πάτε και κατά γράμμα. Κανείς από όσους μεγαλουργούν, δεν το κάνει. Πρωτοτυπήστε εντός επιτρεπτών ορίων θα λέγαμε!

Σκορπιός

Γενικά
Η Σελήνη θα σχηματίσει έντονη όψη με τον Πλούτωνα και δεν αποκλείεται να αισθανθείτε μια αίσθηση τέλματος όσον αφορά υποθέσεις της καθημερινότητας σας. Το καλύτερο, θα είναι να συνεχίσετε να ασχολείστε με αυτές, σαν να μην το αισθάνεσθε. Οι άνθρωποι μάλιστα που σας περιβάλλουν, δύσκολα θα κατανοήσουν αυτή σας την αίσθηση, οπότε μην προσπαθήσετε να εξηγήσετε. Απλώς προσπεράστε!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας ξαφνικά απομακρύνεται, όμως οι ελεύθεροι αισθάνεστε πως αν κάνατε μια βιαστική κίνηση θα τον κρατούσατε κοντά. Μην βιάζεστε, και αύριο μέρα είναι! Οι δεσμευμένοι, καθώς ο έρωτας πολλά παιχνίδια παίζει γενικώς, φροντίστε να είστε συνεπείς με τον εαυτό σας, όσο και με τους άλλους. Και το αντίθετο!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, αναρωτηθείτε τι θέλετε, όμως μην «πατάτε» μόνον σε συγκεκριμένους ανθρώπους, διότι μάλλον θα αισθανθείτε, πως σας παίζουν σαν το ποντίκι με την γάτα. Και καθώς είναι το πρώτο πράγμα που μπορεί να «οπλίσει» την ουρά ενός Σκορπιού, προτιμήστε να βρείτε νέες εκδοχές ή λύσεις!

Τοξότης

Γενικά
Σήμερα προσαρμόστε το πρόγραμμα της καθημερινότητας σας σύμφωνα με τις επιθυμίες σας, φροντίστε όμως οπωσδήποτε, να τις έχετε διαβαθμίσει σωστά. Αν ναι, οι άνθρωποι που σας περιβάλλουν, θα σας δώσουν προφανώς τις «έννοιες κλειδιά» που σας λείπουν, και λίαν συντόμως, θα διαπιστώσετε, πως υποθέσεις της καθημερινότητας σας, παίρνουν πλέον τον σωστό δρόμο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας επιμένει να σας φλερτάρει με τρόπο που δεν σας δίνει το δικαίωμα να πείτε αν πραγματικά το κάνει ή όχι. Έτσι, οι ελεύθεροι, διαπιστώστε τι θέλετε εσείς οι ίδιοι, και κινηθείτε με βάση αυτήν σας την επιλογή! Οι δεσμευμένοι, καθώς η ημέρα θα σας ζητήσει να πάρετε σοβαρά κάποιες «νύξεις» που θα γίνουν από την πλευρά του συντρόφου σας, απλώς μην το αμελήσετε...

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, η ταχύτητα σήμερα δεν θα σας βοηθήσει τόσο όσο ο προγραμματισμός. Έτσι, μην βιαστείτε να πείτε πως είστε έτοιμοι, και αν οι συνεργάτες σας το διακρίνουν, να είστε σίγουροι, πως θα σας εμπιστευτούν ακόμη περισσότερο!

Αιγόκερως

Γενικά
Σήμερα η Σελήνη και ο Κρόνος θα σχηματίσουν μια όψη τετραγώνου, πράγμα που σημαίνει πως η ημέρα έχει από εσάς απαιτήσεις. Έτσι, σε κάθε περίπτωση θυμηθείτε να περνάτε πρωτίστως «την γλώσσα από το μυαλό», όπως και τις αποφάσεις σας. Κάθε κίνηση που θα βγει έξω από αυτόν τον τόσο απλό κανόνα σήμερα, μπορεί να σας επιφέρει αποτελέσματα, αντίθετα από τα αναμενόμενα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας σήμερα θα σας δώσει στην αίσθηση πως θέλει περισσότερα από όσα του δίνετε, όμως οι ελεύθεροι δεν πρέπει να δελεαστείτε σε καμμιά περίπτωση, πόσο μάλλον, να αντιδράσετε «απρεπώς» αν διαφωνείτε. Οι δεσμευμένοι, μην αξιώσετε απαιτήσεις που δεν αρμόζει, ειδάλλως ο σύντροφος σας θα σας το γυρίσει «μπούμερανγκ»...

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, σήμερα οι συνεργάτες σας ίσως πιστεύουν περισσότερο από εσάς, πως οι ιδέες τους αξίζει να ακουστούν. Από εσάς θα εξαρτηθεί αν θα συμφωνήσετε, όμως οι συνθήκες θα εξαρτηθούν από την καλή πρόθεση όλων στο σύνολο σας. Δεν βλάπτει να σας βρουν συνεργάσιμο.

Υδροχόος

Γενικά
Η Σελήνη και ο Ουρανός συνεργάζονται σήμερα, επομένως ας μην απορήσετε αν εκεί που περιμένετε να ακούσετε «όχι», ακούσετε «ναι». Για καλό είναι. Αρκεί, να μην συντονιστείτε με ανθρώπους που δεν το αξίζουν, και το «ναι» τους, ακούγεται μόνο και μόνο, με σκοπό να σας κατευθύνει κάποια στιγμή αργότερα. Κρίνετε εσείς για εσάς, τι είναι ωφέλιμο και τι δεν είναι.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας σήμερα θα σας δώσει το δικαίωμα να αποφασίσετε εσείς που θα πάει το «παιχνίδι» ή τι δρόμο θα τραβήξει. Έτσι, οι ελεύθεροι πρέπει να αποδείξετε στον εαυτό σας κυρίως πως έχετε καλή κριτική ικανότητα. Οι δεσμευμένοι, καθώς ο σύντροφος σας μπορεί να θέλει κάτι παραπάνω σήμερα, φροντίστε να τον «καλύψετε», γι' αυτό είστε δίπλα του. Για την αγάπη!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, συζητήστε με τους συνεργάτες σας πιθανές λύσεις για προβλήματα που σας απασχολούν, όμως αν δεν σας καλύπτουν οι απαντήσεις, μάλλον οφείλετε να δώσετε καλύτερες, από το να διαφωνήσετε απλώς!

Ιχθείς

Γενικά
Σήμερα η Σελήνη και ο Ποσειδώνας θα διαγωνιστούν ποιος θα πει την τελευταία κουβέντα, επομένως μην παραξενευτείτε αν οι άνθρωποι που σας περιβάλλουν, σας φαίνονται παραδόξως ανταγωνιστικοί. Σε κάθε περίπτωση λοιπόν, εκφράστε την «αλήθεια» σας, και το τι θα κάνουν οι άλλοι από εκεί και πέρα, είναι δική τους υπόθεση. Προσέξτε μόνο, να πρόκειται για την «αλήθεια» και όχι την «πλάνη» σας...Ποσειδώνας είναι αυτός!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας σήμερα θα σας ζητήσει αποδείξεις, και οι ελεύθεροι ας μην θεωρήσουν πως πρόκειται απλώς για ένα απλό «τεστ». Μάλλον για μια επιλογή που μπορεί να αλλάξει την ζωή σας πρόκειται. Οι δεσμευμένοι, καθώς η αγάπη έχει πολλές μορφές, σήμερα φροντίστε να βάλετε τις περισσότερες «εκφάνσεις» της στο συρτάρι. Περισσεύουν!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, οι συνεργάτες σας μάλλον θα απαιτήσουν συνέπεια από εσάς, ακόμη και αν είναι οι ίδιοι που είναι ασυνεπείς. Αν δεν θέλετε λοιπόν να δώσετε πραγματικά το δικαίωμα, φροντίστε να είστε βέβαιοι για την ποιότητα της εργασίας σας!

Πηγή: http://www.astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ