Ποινικοποιούν το μίνι και το ντεκολτέ -Νόμος στην Ουγκάντα απαγορεύει την ερωτική διέγερση - iefimerida.gr

Ποινικοποιούν το μίνι και το ντεκολτέ -Νόμος στην Ουγκάντα απαγορεύει την ερωτική διέγερση

Ποινικοποιούν το μίνι και το ντεκολτέ -Νόμος στην Ουγκάντα απαγορεύει την ερωτικ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ακόμη και για μία αφρικανική χώρα, αυτός ο νόμος ξεπερνά τα όρια της λογικής. Στην Ουγκάντα θέλουν να ποινικοποιήσουν το μίνι, τα ντεκολτέ και ότι άλλο μπορεί να προκαλέσει ερωτική διέγερση.

Οι βουλευτές της χώρας ενέκριναν το αμφιλεγόμενο νομοσχέδιο, το οποίο έχουν χαρακτηρίσει ως αντι-πορνογραφικό. Σύμφωνα με αυτό, απαγορεύονται οι μίνι φούστες- κατά τα λεγόμενα του υπουργού Ηθών όποια κυκλοφορεί με ρούχα που φαίνονται τα γόνατά της πρέπει να συλλαμβάνεται- τα ντεκολτέ και οποιαδήποτε άλλη ερωτική συμπεριφορά με σκοπό την πρόκληση διέγερσης.

Τα πράγματα όμως μπορεί να γίνουν ακόμη χειρότερα, καθώς τα παραπάνω μοιάζουν σταγόνα στον ωκεανό μπροστά στην απίστευτα ομοφοβική τροπολογία που προωθεί η χώρα. Πρόθεσή τους- όπως αναφέρει το BBC- είναι να αυξήσουν τις ποινές για τις ομοφυλοφιλικές πράξεις, συμπεριλαμβάνοντας και τη θανατική ποινή σε ορισμένες περιπτώσεις!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ειδήσεις Ουγκάντα μίνι ντεκολτέ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ