Το πρόσωπο της απίστευτης ευτυχίας -Νεαρός με σύνδρομο Down μαθαίνει πως έγινε δεκτός σε Κολέγιο [βίντεο] - iefimerida.gr

Το πρόσωπο της απίστευτης ευτυχίας -Νεαρός με σύνδρομο Down μαθαίνει πως έγινε δεκτός σε Κολέγιο [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ράιαν Χολκόουμπ θα πάει στο Κολέγιο. Και δεν μπορεί να το πιστέψει! Ο 20χρονος, που έχει σύνδρομο Down έδωσε μαθήματα αγνής ευτυχίας την ώρα που πήρε τα απίστευτα νέα.

Πριν από μερικές ημέρες έγινε γνωστή μία αντίθετη ιστορία στην Ελλάδα. Νεαρός με σύνδρομο Down εισήχθη σε Σχολή με μοριοδότηση, αλλά δεν έγινε δεκτός εξαιτίας της ιδιαιτερότητάς του. Ευτυχώς για εκείνον, ο Ράιαν ήταν πιο τυχερός.

Ο νεαρός έλαβε επιστολή από το Clemson University πως τον κάνουν δεκτό στο πρόγραμμα LIFE, το οποίο είναι σχεδιασμένο για φοιτητές με νοητικό πρόβλημα που θέλουν την ευκαιρία να σπουδάσουν. Οσες φορές κι αν το διάβαζε το γράμμα, ο 20χρονος δεν μπορούσε να πιστέψει ότι θα κάνει το όνειρό του πραγματικότητα, όπως φαίνεται και από το βίντεο που «τράβηξε» η μητέρα του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ειδήσεις κολέγιο σύνδρομο Down
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ