Δεκάχρονος προσπάθησε να κάψει φίλους του αντιγράφοντας σκηνή από καρτούν -Ενοχος και ο παραγωγός της εκπομπής - iefimerida.gr

Δεκάχρονος προσπάθησε να κάψει φίλους του αντιγράφοντας σκηνή από καρτούν -Ενοχος και ο παραγωγός της εκπομπής

Δεκάχρονος προσπάθησε να κάψει φίλους του αντιγράφοντας σκηνή από καρτούν -Ενοχο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη φρίκη στα χέρια ενός φίλου τους έζησαν δύο μικρά παιδιά στην Κίνα, εξαιτίας ενός δημοφιλούς καρτούν στη χώρα. Ενας δεκάχρονος επιχείρησε να κάψει τα δύο αδέρφια, αντιγράφοντας μία σκηνή του προγράμματος.

Το δικαστήριο έκρινε πως οι κηδεμόνες του δράστη και ο παραγωγός της εκπομπής ευθύνονται εξίσου για το τραγικό περιστατικό. Ο δεκάχρονος έδεσε σε ένα δέντρο τους φίλους του, έναν 7χρονο και τον 4χρονο αδερφό του, και τους έβαλε φωτιά. Αργότερα παραδέχθηκε πως προσπαθούσε να αντιγράψει μία σκηνή από το καρτούν «Xi Yangyang & Hui Tailang». Το μεγαλύτερο αγόρι έπαθε εγκαύματα στο 80% του σώματός του, ενώ το άλλο σε ποσοστό 40%.

Σύμφωνα με το Associated Press, το συγκεκριμένο πρόγραμμα που είναι ιδιαίτερα δημοφιλές καταγράφει τις περιπέτειες ενός λύκου που κυνηγά μία κατσίκα. Μεταξύ άλλων τη ρίχνει σε βραστό νερό και της κάνει ηλεκτροσόκ.

Επειτα από την καταδικαστική απόφαση του δικαστηρίου, οι κηδεμόνες του δράστη και ο παραγωγός του προγράμματος θα καλύψουν τα έξοδα για τη νοσηλεία των δύο παιδιών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κίνα ειδήσεις καρτούν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ