Ο Πούτιν τρελαίνει τις δημοσιογράφους -Μία ερωτική εξομολόγηση και ένα λούτρινο Γέτι σε συνέντευξη Τύπου - iefimerida.gr

Ο Πούτιν τρελαίνει τις δημοσιογράφους -Μία ερωτική εξομολόγηση και ένα λούτρινο Γέτι σε συνέντευξη Τύπου

Ο Πούτιν τρελαίνει τις δημοσιογράφους -Μία ερωτική εξομολόγηση και ένα λούτρινο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι η εξουσία, ή μήπως το γεγονός ότι κολυμπάει σε παγωμένα ποτάμια και ιππεύει άγρια άλογα; Οποιος κι αν είναι ο λόγος, φαίνεται πως ο Βλαντιμίρ Πούτιν ασκεί μία περίεργη έλξη πάνω στις γυναίκες. Τελευταία θύματά του δύο δημοσιογράφοι, που δεν δίστασαν να εξευτελιστούν δημοσίως για τα... μάτια του Ρώσου προέδρου.

Ο Πούτιν παραχώρησε μία από τις μεγάλες συνεντεύξεις Τύπου του, όπου έδωσαν το παρών περισσότεροι από 1.300 δημοσιογράφοι. Δύο από αυτές όμως έστρεψαν όλα τα βλέμματα επάνω τους. Κάποια στιγμή ο Ρώσος πρόεδρος διέκοψε τη διαδικασία, λέγοντας «θέλω μία ερώτηση από την κοπέλα με την αρκούδα, φαίνεται πιο ενδιαφέρουσα», είπε και όλος ο κόσμος γύρισε προς την πλευρά της δημοσιογράφου που κρατούσε ένα τεράστιο λούτρινο παιχνίδι. «Δεν είναι αρκούδα, είναι Γέτι. Ενα δώρο για εσάς», είπε εκείνη, προκαλώντας γέλια στην αίθουσα.

Δεν ήταν η μόνη, αφού κάποια συνάδελφός της αποκάλυψε τα τρυφερά αισθήματα που τρέφει για τον Πούτιν. «Θυμάστε τη συνάντησή μας το Μάιο;», τον ρώτησε όταν πήρε το λόγο, για της απαντήσει ο πρόεδρος «Βεβαίως».

«Η προσωπική μου ζωή έχει βελτιωθεί από τότε. Παντρεύτηκα», συνέχισε και ο Πούτιν της ζήτησε να γίνει πιο σαφής. «Δεν παντρεύτηκα εσάς βέβαια. Παντρεύτηκα το σύζυγό μου. Μην το παρεξηγήσετε. Σας αγαπώ πλατωνικά και σας καλώ στις 6 Μαΐου στο ξενοδοχείο President στο πάρτι της επετείου μας» κατέληξε, με την αίθουσα να τραντάζεται ξανά από γέλια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ