Τα ζώδια της Πέμπτης 19 Δεκεμβρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Πέμπτης 19 Δεκεμβρίου

Τα ζώδια της Τετάρτης 18 Δεκεμβρίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Γενικά
Σήμερα η ημέρα θα σας επιτρέψει να πάτε ένα βήμα παρακάτω, επομένως σταματήστε να λέτε πως όλα πάνε χάλια, ενώ την ίδια στιγμή το σύμπαν ολόκληρο «δουλεύει» για λογαριασμό σας. αφήστε την αυτολύπηση στην άκρη, και αν θέλετε να γίνουν σωστά τα πράγματα, αφήστε την θεωρία και ασχοληθείτε με την πράξη. Στο χέρι σας είναι, ακόμη μια φορά!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας ζητάει αποδείξεις και σήμερα, και καλό θα είναι οι ελεύθεροι, να μην υποδυθείτε ρόλους που δεν επιτρέπεται. Τι όφελος θαρρείτε πως θα αποκομίσετε; Οι δεσμευμένοι, καθώς οι συγκυρίες είναι υπέρ σας, φροντίστε η έλλειψη σιγουριάς που σας διακατέχει αυτές τις ημέρες, να μην το χαλάσει...

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, μην ξοδέψετε πρώτα και ύστερα ρωτήσετε για ποιο σκοπό δώσατε τα χρήματα που λείπουν. Οι συνεργάτες σας παράλληλα, θα σας συγκρατήσουν, μόνον αν τους αφήσετε. Σε κάθε άλλη περίπτωση, μάλλον θα έρθετε σε ρήξη μαζί τους και μαντέψτε, ποιος θα είναι εκείνος που δεν θέλει να ακούσει...

Ταύρος

Γενικά
Σήμερα θα αισθανθείτε τόσο δυναμωμένοι πιθανότατα, που δεν αποκλείεται να θεωρήσετε πως μπορείτε να τα κάνετε όλα και μάλιστα από μόνοι. Σωστά το υποθέτετε, όμως μην απορρίψετε προσφορές βοηθείας, κυρίως για λόγους καλής συναναστροφής. Οι άνθρωποι που σας περιβάλλουν, θα το απολαύσουν αν τους αφήσετε να βρίσκονται γύρω σας σήμερα. Ας πούμε πως εκτός από Ταύροι, σήμερα εκδηλώνεστε και λίγο ως «Λέοντες»...Παράδοξο, κι όμως αληθινό!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας είναι έτοιμος να σας πει εκείνα που θέλετε να ακούσετε, έτσι οι ελεύθεροι μην παρασυρθείτε σε μονοπάτια μοναχικότητας σήμερα. Εκτός αν το δικό σας όνειρο ξέρετε ποιο είναι και το περιμένετε υπομονετικά...Οι δεσμευμένοι προσεγγίστε τον σύντροφο σας με αγάπη, και τα υπόλοιπα αφήστε τα σ' εκείνον. Είναι έτοιμος να σας δώσει τα πάντα!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, προσέξτε καλά τι στόχους ακολουθείτε, καθώς λάθος επιλογές δεν αποκλείεται να σας δώσουν σημάδια τέλματος. Δεν πειράζει, αξιοποιήστε τα ώστε να «ανοίγει» χώρος για κάτι καλύτερο. Αξιοποιήστε την πυγμή σας δημιουργικά σήμερα!

Δίδυμοι

Γενικά
Ίσως να το ξαναείπαμε προσφάτως, όμως ειδικά σήμερα, αν θέλετε να πάτε παρακάτω και το αποτέλεσμα να αξίζει, αποφύγετε τις «πονηριές». Δεν αποκλείεται παράλληλα, έτσι στα ξαφνικά να έρθετε αντιμέτωποι με καλές ή «τυχερές» συγκυρίες. Όμως μην δοκιμάσετε να επιβάλλετε «καλές συγκυρίες» για εσάς, εις βάρος τρίτων. Μάλλον δεν θα σας βγει σε καλό...Αφήστε την ημέρα να σας ευνοήσει από μόνη της.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας μάλλον θα σας «προτιμήσει» σήμερα, επομένως οι ελεύθεροι φροντίστε να είστε ο «εαυτός» σας. Ό,τι άλλο, απλώς δεν θα είστε εσείς. Οι δεσμευμένοι, καθώς η ημέρα μπορεί να σας προσφέρει πολύ όμορφες στιγμές, αλλά και στιγμές έντασης, φροντίστε να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά, ώστε να διαχωρίσετε τα γεγονότα σωστά, και επομένως να έχετε την εμπειρία μόνον από τα καλύτερα!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, οι συνεργάτες σας ίσως εμφανίσουν μια ποιο ανεξάρτητη στάση, και ενώ γενικώς δεν σας ενοχλεί, σήμερα μπορεί να σας φανεί παράξενη. Μην διαμαρτυρηθείτε. Επιτρέψτε το, και όλα θα πάνε «ρολόι»...

Καρκίνος

Γενικά
Σήμερα η Σελήνη θα σχηματίσει αρκετές καλές όψεις, και μια αντίθεση με τον Πλούτωνα από απέναντι, στον Αιγόκερω. Επί του προκειμένου, επίσης πολύ καλή όψη. Δώστε λοιπόν στον εαυτό σας το δικαίωμα να δει πίσω από τα πράγματα, και επιδιώξτε για τον εαυτό σας, μόνον τα καλύτερα. Καθώς η καθημερινότητα κυριολεκτικώς επηρεάζεται από τις επιλογές μας, σήμερα είναι μια ευκαιρία να το αποδείξετε στον εαυτό σας.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας περιμένει την δική σας κίνηση σήμερα, και όσο πιο όμορφα νιώθετε, τόσο «καλύτερα» θα την εισπράξει. Έτσι οι ελεύθεροι πριν από κάθε τι άλλο, «φορέστε το καλό σας» χαμόγελο. Όπως και διάθεση...Οι δεσμευμένοι, μην βιαστείτε να κρίνετε την ημέρα πριν σας δώσει επαρκή στοιχεία, καθώς όσο πιο πολύ δεκτικοί φανείτε, τόσο πιο πολύ ευχαριστημένους θα σας καταστήσει.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, δώστε στους συνεργάτες σας την ευκαιρία να διαπιστώσουν από μόνοι τις προθέσεις σας, χωρίς να έχετε την υποχρέωση να προλάβετε να τις «κοινοποιήσετε». Χαλαρώστε και εργαστείτε άνετα!

Λέων

Γενικά
Σήμερα ο κυβερνήτης σας ο Ήλιος θα μεταφέρει λίγη από την αίγλη του στην δυναμική Αφροδίτη, ενώ και εκείνη θα του μεταφέρει λίγη από την δική της παροδική ποιότητα. Έτσι, δώστε σημασία να κάνετε ουσιαστικά βήματα για την ζωή και την καθημερινότητα σας. Αποφύγετε σαν να λέμε, να κάνετε κινήσεις μόνον για να κερδίσετε τις εντυπώσεις ή αντιθέτως για να ικανοποιήσετε τον εαυτό σας, χωρίς όμως ουσιαστικό αποτέλεσμα. Θα μετρήσει!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας επιζητεί την στοργή και την αποφασιστικότητα σας σήμερα, και όχι τον εντυπωσιασμό. Έτσι, οι ελεύθεροι, επιλέξετε πως θα κινηθείτε ώστε να βγείτε κερδισμένοι σε βάθος χρόνου. Οι δεσμευμένοι, καθώς η ημέρα θα σας προκαλέσει να κάνετε κάποια μικρά λαθάκια στην καλύτερη των περιπτώσεων, κρατήστε τους τόνους χαμηλά, και την καρδιά σας ανοιχτή!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, σήμερα δώστε στους συνεργάτες σας να καταλάβουν πως ένας «κούκος δεν φέρνει την άνοιξη», και πως παράλληλα, δεν σκοπεύετε να υποδυθείτε εσείς αυτόν τον ρόλο. Συνεργαστείτε για να κερδίσετε!

Παρθένος

Γενικά
Σήμερα ο Ερμής μπορεί να σας δώσει την αίσθηση πως όλα θα πάνε καλά, και επί της ουσίας να πάνε. Οι άνθρωποι που σας περιβάλλουν μάλιστα, θα σας δώσουν το δικαίωμα να είστε εσείς εκείνοι που, κατά περίπτωση, θα πάρουν τις αποφάσεις. Όμως, μην κινηθείτε με βασικό κίνητρο τον «φόβο» μήπως τους απογοητεύσετε. Αντιθέτως, πάρτε κάθε πρωτοβουλία με την καρδιά σας, και να είστε σίγουροι, πως θα ικανοποιηθείτε όλοι μαζί.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας σήμερα θέλει να έρθει κοντά, όμως δεν είναι σίγουρος για την δική σας στάση. Έτσι, οι ελεύθεροι δεν έχετε παρά να αποφασίσετε ποια θα είναι αυτή, και να κινηθείτε αναλόγως. Οι δεσμευμένοι, φροντίστε απλώς να μην έρθετε σε ρήξη με τον σύντροφο, νομίζοντας καθένας άλλα τυχόν, κανείς όμως το ορθό. Μιλήστε από την καρδιά σας...

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, προχωρήστε προς όποια κατεύθυνση κρίνετε εσείς σήμερα, καθώς το μόνο που μετράει, είναι να πάτε ως εκεί ικανοποιημένοι οι ίδιοι. Όπου κι αν είναι αυτό!

Ζυγός

Γενικά
Σήμερα η κυβερνήτης σας η Αφροδίτη, σας προκαλεί, -ή σας προσκαλεί όπως θέλετε πάρτε το-, να κινηθείτε δυναμικά. Όμως καλείστε να εστιάσετε στην ουσία των πραγμάτων, και όχι απλώς στο να αξιοποιήσετε την «γοητεία» που ούτως ή άλλως διαθέτετε, ώστε να επιτύχετε τους σκοπούς σας. Η ημέρα θα σας δώσει αρκετές ευκαιρίες να δραστηριοποιηθείτε, και η μοναδική σας υποχρέωση, είναι να επιλέξετε τον αρμόζοντα τρόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας θα σας διεκδικήσει, όμως οι ελεύθεροι απαιτείται να επιδείξετε ευπρέπεια και καλή πρόθεση. Κανένας σκοπός δεν «αγιάζει» τα μέσα, αν δεν είναι «άγια» από μόνα τους...Ξεκάθαρες κουβέντες! Οι δεσμευμένοι, καθώς η ημέρα θα σας δώσει την ικανοποίηση να αισθάνεσθε όμορφα οι ίδιοι, φροντίστε να μην αφήσετε πίσω εκείνους που σας αγαπούν. Δεν επιτρέπεται...

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, δώστε στους συνεργάτες σας να καταλάβουν τις προθέσεις σας από νωρίς, ώστε αν τυχόν χρειαστεί να πάρετε δυναμικές αποφάσεις, να μην σας σταθούν εμπόδιο. Απέναντι τους όμως οφείλετε να είστε κόσμιοι!

Σκορπιός

Γενικά
Σήμερα πριν να ξημερώσει, η Σελήνη θα εγκαταλείψει την όψη της με τον Πλούτωνα, και καλό θα είναι κατά την διάρκεια της ημέρας, να δώσετε σημασία στην διαίσθηση σας. Παράλληλα, καθώς η ίδια θα σχηματίσει θετική όψη με τον Κρόνο μέσα στο ζώδιο σας, ας επιλέξετε να κάνετε λίγη υπομονή ακόμη, για πράγματα που σας «ενοχλούν». Σύντομα μάλλον, θα αρχίσουν να λύνονται ένα-ένα. Σήμερα πάντως, ας μείνετε γενικώς μακριά από εντάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας σας «τρελαίνει» λίγο αυτές τις ημέρες, και μάλλον το ίδιο θα κάνει και σήμερα. Έτσι, οι ελεύθεροι ας μην του δώσετε περισσότερη σημασία από όσο πρέπει. Οι δεσμευμένοι, εσείς και αν πρέπει να προσέξετε σήμερα, καθώς μάλλον θα έρθετε σε κόντρα με τον εαυτό σας για να τον μαζέψετε αν σας βάλλουν σε πειρασμό...

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, μην επιτρέψετε σε συγκυρίες να σας χαλάσουν την διάθεση, καθώς φραγμοί και εμπόδια μπορεί να προκύψουν κατά την διάρκεια της ημέρας. Εστιάστε περισσότερο, σε μακροπρόθεσμους στόχους!

Τοξότης

Γενικά
Σήμερα η Σελήνη θα σας υποστηρίξει, και καλόν είναι να «τα βρείτε» πρώτα από όλους, με τον εαυτό σας. Κάντε λοιπόν μια καλή συνθήκη μαζί σας, και αφήστε τους άλλους να έπονται. Δεν λέμε βεβαίως να αγνοήσετε τους ανθρώπους του περιβάλλοντος σας, όμως αν σας ζητούν να διαλέξετε ανάμεσα στην δική σας προδιάθεση και την δική τους, τότε ναι. Ακολουθήστε την δική σας επιλογή, όχι την δική τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας σήμερα μπορεί να σας εξομολογηθεί τα πάντα, επομένως οι ελεύθεροι, αν σας δοθεί η ευκαιρία μιας συνάντησης, μιας επαφής, μάλλον θα πρέπει να την επιλέξετε αντί κάποιας άλλης δραστηριότητας. Οι δεσμευμένοι, καθώς η ημέρα σας ευνοεί, κάντε μια ουσιαστική συζήτηση αν το κρίνετε. Μπορεί να σας πάει παραπέρα, που λένε.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, δώστε βάση να καταλάβετε τι θέλουν να πουν οι άνθρωποι που συνεργάζεστε, καθώς δεν αποκλείεται, να λέτε τα ίδια πράγματα, όμως λόγω κεκτημένης ταχύτητας, να θεωρείτε πως διαφωνείτε.

Αιγόκερως

Γενικά
Σήμερα η Σελήνη θα σας υποστηρίξει, επομένως ας είστε προετοιμασμένοι για ωραία πράγματα. Θα υπάρξουν βεβαίως και εκείνοι που θα κλείσουν την πόρτα από μόνοι τους, και ενώ «απ' έξω» πολλά θα συμβαίνουν, «μέσα» θα επικρατεί σιγή. Ας μην βιαστούν να προσάψουν σε τρίτους, τις συνέπειες των επιλογών τους. Όπως και να έχει εσείς κάντε ότι καλύτερο μπορείτε, και κυρίως αισθανθείτε καλά με αυτά που κάνετε!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας θέλει να θέλετε κι εσείς, επομένως οι ελεύθεροι, κάντε κι εσείς την δική σας κίνηση. Σε καλό θα βγει! Οι δεσμευμένοι, καθώς η ημέρα θα σας δώσει τα εφόδια να πείτε «σ' αγαπώ» μ' όλη σας την καρδιά, μην χάσετε την ευκαιρία.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, η Σελήνη από απέναντι σας, και ο Πλούτωνας από το ζώδιο σας, μόνον καλό μπορούν να σας κάνουν σήμερα. Επομένως εμπιστευτείτε τον εαυτό σας κι δοκιμάστε να κάνετε ανοίγματα που επιθυμείτε. Σαφώς μετρημένα και με δομημένη σκέψη όπως πάντοτε κάνετε.

Υδροχόος

Γενικά
Σήμερα η Σελήνη θα σχηματίσει μια θετική όψη με τον παραδοσιακό σας κυβερνήτη τον Κρόνο, ενώ θα σχηματίσει και μια έντονη όψη με τον Θεραπευτή Χείρωνα. Γεγονός, που επίσης σας αφορά. Φροντίστε λοιπόν κάθε πράξη -ή λόγος σας- να έχει βαρύτητα, να μην είναι απλώς εκδήλωση «της στιγμής», ειδάλλως το πιθανότερο είναι να πάει χαμένη. Δώστε στον εαυτό σας σήμερα το κύρος που αρμόζει, και να είστε σίγουροι πως θα βγείτε κερδισμένοι.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας σήμερα μάλλον δεν θα σας δείξει εμπιστοσύνη, και δεν αποκλείεται να έχει δίκιο. Έτσι, οι ελεύθεροι λειτουργήσετε μετρημένα και κυρίως «θεραπευτικά» για να τον φέρετε ξανά κοντά σας. Οι δεσμευμένοι, καθώς η ημέρα μπορεί να πάει την σχέση σας ένα βήμα παραπέρα, υπό την έννοια του «ποιο σοβαρά», φροντίστε να το αξιοποιήσετε.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, σήμερα οι συνεργάτες σας θα αξιώσουν την απαίτηση να είστε περισσότερο συνεπείς, και είναι μια καλή ευκαιρία, να αποδείξετε την μεγάλη σας αξία μέσα στην ομάδα!

Ιχθείς

Γενικά
Σήμερα, η Σελήνη θα γαληνέψει ελαφρώς τον παραδοσιακό σας κυβερνήτη τον Δία, γεγονός πολύ σημαντικό αφού η παράδοξα «αναμορφωτική» για εσάς, όψη του με τον Ποσειδώνα, συνεχίζεται ακόμη. Έτσι, φροντίστε να είστε δεκτικοί απέναντι σε καταστάσεις, όμως μην τις «παίρνετε μέσα σας», ούτε αυτές, τα αποτελέσματα τους. Δεν είναι παρά συγκυρίες της ζωής. Σε κάθε περίπτωση λοιπόν, εστιάστε στην πραγματικότητα παρά οπουδήποτε αλλού, και παράλληλα, το χαμόγελο, χαμόγελο!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας μπορεί να θέλει να σας πληγώσει γιατί έτσι αρέσει σ' εκείνον, μπορεί όμως και να σας διδάσκει να τον σέβεστε όπως είναι και όχι όπως τον «φαντάζεστε». Το σκεφτήκατε έτσι; Σε κάθε περίπτωση λοιπόν, οι ελεύθεροι ας θυμάστε τι είναι πραγματικά «δικό» σας και τι όχι. Οι δεσμευμένοι, δυο φορές παραπάνω θα λέγαμε!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, φροντίστε να μην παρασυρθείτε από επιλογές συνεργατών ή άλλων ανθρώπων, καθώς δεν αποκλείεται να σας συμπαρασύρουν σε συμπεριφορές, τις συνέπειες των οποίων όμως, θα αντιμετωπίσετε μόνοι!

Πηγή: http://www.astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ