Ποιοι φτιάχνουν και πόσο κοστίζουν οι πλαστές πινακίδες -Ποιες οι διαφορές με τις νόμιμες - iefimerida.gr

Ποιοι φτιάχνουν και πόσο κοστίζουν οι πλαστές πινακίδες -Ποιες οι διαφορές με τις νόμιμες

Ποιοι φτιάχνουν και πόσο κοστίζουν οι πλαστές πινακίδες -Ποιες οι διαφορές με τι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά το σάλο που προκλήθηκε από την ενέργεια του πρώην υπουργού Μιχάλη Λιάπη να φτιάξει πλαστές πινακίδες και να τις τοποθετήσει στο όχημα του, πολλοί αναρωτήθηκαν που απευθύνθηκε για να τις φτιάξει. Προφανώς ο πρώην υπουργός επισκέφθηκε ένα από τα πολλά καταστήματα που φτιάχνουν επιγραφές και από εκεί προμηθεύθηκε τις πινακίδες. Μάλιστα τέτοια καταστήματα βρίσκονται και δίπλα από το κτίριο της Τροχαίας στο Μεταξουργείο.Οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων επιγραφών υποστηρίζουν πως η διαδικασία της κατασκευής πινακίδας είναι απολύτως νόμιμη, αφού η πινακίδα αν και μοιάζει με γνήσια έχει πολλές διαφορές με κυριότερη τη σφραγίδα της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Πως ξεχωρίζει μία πλαστή πινακίδα

Μάλιστα η χρήση αυτών των πινακίδων πρέπει να είναι αποκλειστικά βοηθητική, όπως να τοποθετούνται σε τρέιλερ, ρυμουλά και μπαγκαζιέρες. Το κόστος τους είναι 20 ευρώ, ενώ τα καταστήματα που τις κατασκευάζουν οφείλουν να έχουν σε εμφανές σημείο πινακίδα με την ένδειξη «προσοχή, αυτές οι πινακίδες δεν κάνουνε για βασική κυκλοφορία αυτοκινήτου ή μοτοσυκλέτας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κόστος πλαστές πινακίδες νόμιμες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ