Ανακωχή στη δικαστική διαμάχη HTC - Apple; - iefimerida.gr

Ανακωχή στη δικαστική διαμάχη HTC - Apple;

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ταϊβανέζικη εταιρία κατασκευής smartphone που έχει εμπλακεί σε μάχη για την αποκλειστικότητα πατεντών με τον έταιρο τεχνολογικό κολοσσό που ακούει στο όνομα Apple, δήλωσε ότι προτίθεται να προχωρήσει σε διαπραγματεύσεις για να καταλήξουν σε μία συμφωνία, μετά και τις νίκες των δύο στον Οργανισμό Διεθνούς Εμπορίου των ΗΠΑ.

«Πρέπει να κάτσουμε κάτω και να συμφωνήσουμε. Είμαστε ανοιχτοί σε συνομιλίες» δήλωσε ο Winston Yung, CFO της HTC και συνέχισε αναφέροντας ότι η εταιρία του είναι ανοιχτή σε κάθε είδους λύση αρκεί να είναι δίκαιη και λογική.

Η όλη νομίκη διαμάχη είχε σαν αφετηρία την Apple η οποία παραβίασε δύο S3 Graphics πατέντες που σχετίζονται με την τεχνολογία συμπίεσης .Η HTC με τη σειρά της καταπάτησε δύο πατέντες της Apple που έχουν να κάνουν με ανίχνευση και αποστολή δεδομένων.

Αναμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις εξελίξεις...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ