Πώς ψήφισε η Βουλή για την αναστολή χρηματοδότησης της ΧΑ -Τα «όχι» και αυτοί που επέλεξαν να απέχουν - iefimerida.gr

Πώς ψήφισε η Βουλή για την αναστολή χρηματοδότησης της ΧΑ -Τα «όχι» και αυτοί που επέλεξαν να απέχουν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εκτός από τον Μανώλη Γλέζο που ψήφισε κατά της πρότασης για την αναστολή χρηματοδότησης της ΧΑ κάνοντας ακόμη και τον... ψηφολέκτη να χρειαστεί επιβεβαίωση για το αν άκουσε καλά, «όχι» ψήφισαν ακόμη 25 βουλευτές.

Συνολικά, η πρόταση για την αναστολή χρηματοδότησης της ΧΑ έλαβε 26 «όχι». Εκτός από τον κ. Γλέζο κατά ψήφισαν, φυσικά, οι βουλευτές της ΧΑ, 10 βουλευτές των ΑΝΕΛ και ο ανεξάρτητος Νίκος Νικολόπουλος.

Η πρόταση συγκέντρωσε πέντε παρών, ενώ αξίζει να σημειωθεί οτί αρκετοί ήταν οι βουλευτές που απείχαν από την ψηφοφορία. Συνολικά, στην ψηφοφορία για την αναστολή χρηματοδότησης της ΧΑ συμμετείχαν 15 βουλευτές λιγότεροι από ότι στην ψηφοφορία για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τα υποβρύχια που πραγματοποιήθηκε λίγα λεπτά νωρίτερα. Ανάμεσα σε αυτούς ο Πάνος Καμμένος από τους ΑΝΕΛ, η Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο Στάθης Παναγούλης από τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και οι Γεράσιμος Γιακουμάτος και Βύρωνας Πολύδωρας από τη ΝΔ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ