Συνέβη στην Κάρυστο και όχι σε αμερικανική σειρά -Συζυγοκτόνος παρουσίασε ως αυτοκτονία τη δολοφονία του άνδρα της - iefimerida.gr

Συνέβη στην Κάρυστο και όχι σε αμερικανική σειρά -Συζυγοκτόνος παρουσίασε ως αυτοκτονία τη δολοφονία του άνδρα της

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί για εννιά μήνες να παρέμεινε ελεύθερη ωστόσο, η 34χρονη έπεσε στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. καθώς το σενάριο και η σκηνοθεσία της υποτιθμένης αυτοκτονίας του συζύγου της κατέρρευσε και αποδείχθηκε ότι αυτή τελικά πάτησε τη σκανδάλη και σκότωσε με δύο σφαίρες στον κεφάλι τον 45χρονο άνδρα της. Ολα αυτά δεν συνέβησαν κάπου στο εξωτερικό, αλλά στην Κάρυστο.

Ο 45χρονος είχε βρεθεί πριν εννέα μήνες νεκρός στο υπνοδωμάτιό του στην Κάρυστο. Η 34χρονη, τότε, είχε ειδοποιήσει αστυνομικούς του τοπικού τμήματος ότι είχε βρει νεκρό τον άτυχο άνδρα στις 14 Μαρτίου. Τότε, είχαν βρεθεί το πιστόλι με το οποίο φερόταν να είχε αυτοκτονήσει με δύο φυσίγγια στη γεμιστήρα και δίπλα τους ένας κάλυκας από τη σφαίρα που σκότωσε τον 45χρονο. Ολα έδειχναν αυτοκτονία...

Ωστόσο, η λεπτομερής εργαστηριακή εξέταση στα ευρήματα έδειξε πως κάτι δεν πήγαινε καλά. Συγκεκριμένα, δεν ανιχνεύθηκαν ίχνη πυρίτιδας στα δάχτυλα του υποτιθέμενου αυτόχειρα, πράγμα που σήμαινε ότι κάποιος άλλος τον είχε πυροβολήσει. Κάπως έτσι κατέρρευσε το σενάριο της αυτοκτονίας που από την πρώτη στιγμή προέβαλλε η 34χρονη.

Μόλις οι Αρχές διαπίστωσαν ότι το σενάριο της αυτοκτονίας... έμπαζε, κάλεσαν ξανά για κατάθεση την 34χρονη, διαδικασία που επαναλήφθηκε αρκετές φορές μέχρι που ομολόγησε την πράξη της.

Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράβαση του νόμου για τα όπλα σε βαθμό κακουργήματος που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας και μετά την απολογία της στον Β' ανακριτή συνελήφθη με ένταλμα και διατάχθηκε η προσωρινή της κράτηση στις φυλακές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ